Airco Noordwijk

Ben je op zoek naar een airco voor in huis of bedrijfspand in Noordwijk? Een heerlijk koele slaapkamer of (thuis)kantoor hoeft niet duur te zijn!

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is dé aircospecialist in Noordwijk.

Airco plaatsen in Noordwijk vanaf:

€ 1.950,-

Airco plaatsen Noordwijk.

Van Leeuwen Klimaatbeheersing: de aircospecialist in Noordwijk!

Een airco in Noordwijk is een verstandige investering. Klimaatregeling is een perfecte manier om een woning of bedrijfspand aangenamer te maken. Niet alleen in de zomermaanden, al is dat het moment waarop de meeste mensen aan een airco in Noordwijk denken. Airconditioning kan echter veel meer voor je doen dan alleen het koelen van de lucht. De juiste installatie kan ook verwarmen en zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid op peil blijft. Geen schimmel in de muren door te veel vocht en geen droge, geïrriteerde ogen dankzij een te lage luchtvochtigheid, maar gewoon een optimaal klimaat om in te wonen en werken.

Airco in huis of in jouw bedrijfspand?

Een nieuwe airco
in de slaapkamer of op kantoor?

Maar dan moet je wel de juiste airco in Noordwijk hebben!

Veel mensen zijn tegenwoordig bekend met de voordelen van airco, ook in Noordwijk. Het probleem is echter dat veel mensen niet voor het goede systeem kiezen. Wanneer de ruimte te klein is voor de airco, dan wordt er technisch gezien energie verspild. Is de ruimte te groot voor de airco-installatie in Noordwijk? Dan blijven de vele voordelen van de airco uit, omdat deze te weinig capaciteit heeft voor de inhoud van de ruimte.

Daarnaast is de locatie van de airco in Noordwijk zeer bepalend. Er moet rekening gehouden worden met de functie van de ruimte, de plaats waar mensen zitten of aan het werk zijn én de deuren en ramen. Ook moet het mogelijk zijn om de installatie te kunnen plaatsen uiteraard.

Daarom kies je voor Van Leeuwen Klimaatbeheersing.

Bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing zijn we bekend met de huidige eisen die aan airco-systemen in Noordwijk gesteld worden. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring met het installeren en onderhouden van de installaties en weten we precies waar we op moeten letten voordat we een aanbeveling kunnen doen. Moet de airco in Noordwijk binnen een bedrijf geplaatst worden bijvoorbeeld? Dan sluit je gewoon direct een onderhoudsovereenkomst af, zodat je geen omkijken naar de airco hebt en deze altijd aan de huidige regelgeving voldoet. Zo eenvoudig is het om te kiezen voor een eigen airco in jouw woning of kantoorpand.

Profiteer ook van een airco in Noordwijk.

Overweegt je al langere tijd om een airco in Noordwijk te laten installeren, zodat je optimale klimaatregeling in jouw bedrijf of woning hebt? Neem dan vandaag eens contact met ons op. Wij kunnen je van alle mogelijke informatie voorzien om de keuze makkelijker te maken. Uiteraard kunnen we je ook direct een vrijblijvende offerte op maat leveren, zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn die binnen jouw budget vallen. Met of zonder een onderhoudscontract uiteraard, want we zijn graag flexibel zodat je altijd een passende oplossing vindt bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing. 

Wel een airco maar niet die koude wind in je nek?

Ook dat kan! Wij zijn officieel reseller van de Samsung WindFree. Duizenden microgaatjes verspreiden de koude lucht in de kamer, zodat er geen koude windstroom uit de airco komt. 

Wij plaatsen airco zonder de vervelende koude wind.

Airco onderhoud Noordwijk.

Met een onderhoudsovereenkomst bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing ben je altijd verzekerd van periodiek onderhoud aan jouw airconditioning in Noordwijk.

Waarom onderhoud aan een airco?

Goed en periodiek onderhoud aan een airco zorgt voor een betere werking, een veilige situatie én zorgt voor een langere levensduur van de airconditioning. 

Direct een Onderhoudsovereenkomst afsluiten?

Wil je verzekerd zijn van het beste onderhoud aan jouw airco? Kies dan voor airco onderhoud in Noordwijk bij van Leeuwen Klimaatbeheersing. 

Kosten onderhoud airco in Noordwijk:

  • Airconditioning onderhoud € 125

    Inclusief 1x binnenunit en 1x buitenunit

  • Extra binnenunit € 75

    Meerprijs per extra binnenunit

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is gevestigd in Rijnsburg. U kunt in de onderstaande plaatsen voor al uw installatie werkzaamheden rondom uw airco bij ons terecht!

Onze diensten:
Wat zeggen onze klanten?
Aardige gozer met verstand van zaken. Prijs/kwaliteit is meer dan goed. Denkt goed mee met de klant (en zijn of haar budget). Kan hem aan iedereen aanbevelen.
Elk jaar komt Davey langs voor het onderhoud van de CV-ketel bij mij thuis. Altijd op tijd, afspraak is afspraak en alles altijd netjes in overleg.
Topservice!
Vorige week 2 airco units geplaatst. Keurig gedaan, snel gewerkt en prima kwaliteitsproducten.

Aanrader dus!!!
Plaats een review!
Officieel reseller:

Online afsluiten.

Direct een onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het onderhoud van jouw installaties?