Airco Rijnsburg

Ben je op zoek naar een airco voor in huis of bedrijfspand? Een heerlijk koele slaapkamer of (thuis)kantoor hoeft niet duur te zijn!

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is dé aircospecialist in Rijnsburg.

Airco plaatsen in Rijnsburg vanaf:

€ 1.950,-

Airco plaatsen Rijnsburg

Op zoek naar een airco in Rijnsburg? Van Leeuwen Klimaatbeheersing!

Ben je op zoek naar een airco in Rijnsburg en wil je graag dat de installatie en het onderhoud direct meegenomen worden in het prijsvoorstel? Dan is de kans groot dat je al langer op zoek bent, want zo eenvoudig is dat niet. Alle verschillende modellen hebben hun eigen voor- en nadelen en het periodieke onderhoud aan de airco in Rijnsburg wordt met regelmaat vergeten. Wil je graag airco in Rijnsburg, maar heb je weinig trek in lange zoektochten, onderhoudsregelingen en lastigheden met het vinden van een installateur voor de airco in Rijnsburg? Neem dan eens contact met ons op. Wij zijn experts op het gebied van koeltechniek in en rond Rijnsburg en helpen je met plezier verder. Zo kun je binnen korte tijd al genieten van jouw eigen airco. 

Airco in huis of in jouw bedrijfspand?

Een nieuwe airco
in de slaapkamer of op kantoor?

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een airco in Rijnsburg?

Wanneer je op zoek gaat naar een aircosysteem in Rijnsburg, dan zul je al snel merken snel dat er uiteenlopende mogelijkheden zijn. Het is vooral belangrijk om rekening te houden met de capaciteit van het systeem. Kies je een te laag vermogen voor de airco in Rijnsburg, dan kan dit systeem nooit zorgen voor echte klimaatbeheersing. Kies je een te hoog vermogen? Dan kies je indirect voor onnodig hoge aanschafkosten en energiekosten, omdat de airco simpelweg te sterk is.

Waarom kiezen voor airco?

De betere aircosystemen zijn in staat om de temperatuur op peil te houden, ook wanneer de temperaturen buiten op blijven lopen. Tegelijkertijd kunnen ze (helpen met) het huis verwarmen en de luchtvochtigheid op peil houden. Uiteraard zijn er tegenwoordig bijzonder uitgebreide modellen te vinden, maar je kunt ook altijd nog kiezen voor een basismodel zodat jouw airco in Rijnsburg alleen zorgt voor de verkoeling in de zomermaanden. Handig wanneer je volgend zomer beter wilt kunnen slapen met een gezonde temperatuur en luchtvochtigheid in de slaapkamer bijvoorbeeld.

Wel een airco maar niet die koude wind in je nek?

Ook dat kan! Wij zijn officieel reseller van de Samsung WindFree. Duizenden microgaatjes verspreiden de koude lucht in de kamer, zodat er geen koude windstroom uit de airco komt. 

Wij plaatsen airco zonder de vervelende koude wind.

Installatie en onderhoud van uw airco in Rijnsburg.

Wilt u de installatie direct geregeld hebben door een vakman, zodat u direct kunt profiteren van uw eigen airco, plus alle mogelijke garanties? En wilt u tegelijkertijd dat het onderhoud geregeld wordt, zodat uw airco ook daadwerkelijk vele jaren mee zal gaan? In dat geval bent u aan het juiste adres bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing. Wij regelen alles van A tot Z, eventueel zelfs met een onderhoudscontract zodat u altijd prioriteit heeft wanneer er een storing optreedt.

Waarom onderhoud aan een airco?

Goed en periodiek onderhoud aan een airco zorgt voor een betere werking, een veilige situatie én zorgt voor een langere levensduur van de airconditioning. 

Direct een Onderhoudsovereenkomst afsluiten?

Wil je verzekerd zijn van het beste onderhoud aan jouw airco? Kies dan voor airco onderhoud in Katwijk bij van Leeuwen Klimaatbeheersing. 

Kosten onderhoud airco in Rijnsburg:

  • Airconditioning onderhoud €125

    Inclusief 1x binnenunit en 1x buitenunit

  • Extra binnenunit €75

    Meerprijs per extra binnenunit

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is gevestigd in Rijnsburg. U kunt in de onderstaande plaatsen voor al uw installatie werkzaamheden rondom uw airco bij ons terecht!

Onze diensten:
Wat zeggen onze klanten?
Aardige gozer met verstand van zaken. Prijs/kwaliteit is meer dan goed. Denkt goed mee met de klant (en zijn of haar budget). Kan hem aan iedereen aanbevelen.
Elk jaar komt Davey langs voor het onderhoud van de CV-ketel bij mij thuis. Altijd op tijd, afspraak is afspraak en alles altijd netjes in overleg.
Topservice!
Vorige week 2 airco units geplaatst. Keurig gedaan, snel gewerkt en prima kwaliteitsproducten.

Aanrader dus!!!
Plaats een review!
Officieel reseller:

Online afsluiten.

Direct een onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het onderhoud van jouw installaties?