Airco in huis of bedrijfspand?

Ben je op zoek naar een airco voor in huis of voor je bedrijfspand? Een heerlijk koele slaapkamer of (thuis)kantoor hoeft niet duur te zijn!

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is dé aircospecialist in de regio.

Een nieuwe airco vanaf
€1.950
Van Leeuwen Klimaatbeheersing: de aircospecialist in de regio.

Een nieuwe airco plaatsen.

Een airco plaatsen kan alleen gedaan worden door een gecertificeerd installateur. Wij zijn al jarenlang gecertificeerd en gespecialiseerd in het plaatsen van airconditioning bij particuliere- en zakelijke klanten.

Airco in huis of in jouw bedrijfspand?

Een nieuwe airco
in de slaapkamer of op kantoor?

De voordelen van een airco

Het grootste voordeel van een airco in huis of een airco op kantoor? Uiteraard een heerlijke koele omgeving op een warme zomerdag of -nacht! Maar een airco kan ook snel en efficiënt verwarmen!

Wij plaatsen een airco snel, vakkundig en gebruiken alleen de beste apparatuur van de beste merken.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een airco?

Helemaal nergens op! Wij hebben alle specialisme in huis om jou het juiste advies te geven over de beste airco voor jouw situatie. Wij leveren namelijk altijd maatwerk.

Een airco-installatie met teveel vermogen gebruikt teveel (onnodige) energie, maar een airconditioning met te weinig vermogen zorgt niet voor het juiste klimaat.

Ook denken wij met je mee over de juiste plaatsing van de buitenunit. Wat vind je van deze oplossing om de buitenunit uit het zicht te plaatsen? Of het wegwerken van het leidingwerk?

Wat kost een airco?

De kosten van het plaatsen van een airco hangt van veel factoren af. Wij komen altijd eerst de situatie bekijken, zodat wij een vaste prijs voor de nieuwe airco kunnen opgeven.

In een standaard situatie kunt u uitgaan van een vanaf prijs van E 1.950,- inclusief BTW. Dit is inclusief één binnendeel en één buitendeel. 

Wel een airco maar niet die koude wind in je nek?

Ook dat kan! Wij zijn officieel reseller van de Samsung WindFree. Duizenden microgaatjes verspreiden de koude lucht in de kamer, zodat er geen koude windstroom uit de airco komt. 

Airco onderhoud

Met een onderhoudsovereenkomst bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing ben je altijd verzekerd van periodiek onderhoud aan jouw airconditioning.

Waarom onderhoud aan een airco?

Goed en periodiek onderhoud aan een airco zorgt voor een betere werking, een veilige situatie én zorgt voor een langere levensduur van de airconditioning. 

Wat kost onderhoud aan een airco?

  • Airco onderhoud € 125

    Inclusief 1x binnenunit en 1x buitenunit

  • Extra binnenunit € 75

    Meerprijs per extra binnenunit

Direct verzekerd zijn van onderhoud?

Wil je verzekerd zijn van het beste onderhoud aan jouw airco? Kies dan voor airco onderhoud bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing. 

Kies voor een erkend & gecertificeerd installateur!

Kies voor zekerheid. Kies voor een een erkend en gecertificeerd installeur.

Om veilig te kunnen werken, voor de klant, het milieu en onszelf, zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen en erkenningen. 

Wat zeggen onze klanten?

Aardige gozer met verstand van zaken. Prijs/kwaliteit is meer dan goed. Denkt goed mee met de klant (en zijn of haar budget). Kan hem aan iedereen aanbevelen.
Elk jaar komt Davey langs voor het onderhoud van de CV-ketel bij mij thuis. Altijd op tijd, afspraak is afspraak en alles altijd netjes in overleg.
Topservice!
Vorige week 2 airco units geplaatst. Keurig gedaan, snel gewerkt en prima kwaliteitsproducten.

Aanrader dus!!!

Interesse in een airco?

Offerte & Onderhoudsabonnement

Vraag een offerte aan voor het plaatsen van een airco in huis, op kantoor of bedrijfspand. Ook kun je bij ons terecht voor particulier- of zakelijk onderhoud. 

Werkgebied

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is gevestigd in Rijnsburg. Onze particuliere- en zakelijke klanten bevinden zich in de Duin- en Bollenstreek.