Airco Katwijk

Ben je op zoek naar een airco voor in huis of bedrijfspand? Een heerlijk koele slaapkamer of (thuis)kantoor hoeft niet duur te zijn!

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is dé aircospecialist in Katwijk.

Airco plaatsen in Katwijk vanaf:

€ 1.950,-

Airco plaatsen in Katwijk.

Op zoek naar een airco in Katwijk? Van Leeuwen Klimaatbeheersing!

Ben je op zoek naar een airco in Katwijk, maar vind je het lastig om een keuze te maken? Dat is niet verrassend. Het aantal modellen en mogelijkheden is tegenwoordig zo breed dat het lastig is om een keuze te maken. Zeker wanneer je nog niet zo goed weet waar je op moet letten. Dan is het goed om eens te kijken naar de mogelijkheden om een expert in te schakelen. Van Leeuwen Klimaatbeheersing staat klaar om te voorzien van advies, een vrijblijvende offerte en directe installatie van een airco in Katwijk die voldoet aan alle eisen. Zo kan je direct profiteren en uiteraard nemen we het onderhoud ook graag voor onze rekening, zodat jij er helemaal geen omkijken hebt naar de airco.

Airco in huis of in jouw bedrijfspand?

Een nieuwe airco
in de slaapkamer of op kantoor?

Wat is belangrijk bij het kiezen van een airco in Katwijk?

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar een airco in Katwijk. Van kleinere mobiele oplossingen tot complete systemen die geïnstalleerd worden in de woning of het bedrijfspand. Het is belangrijk om te kijken naar het energieverbruik, de capaciteit en uiteraard ook het geluid dat de airco in Katwijk maakt. Een lawaaiige airco op het kantoor of op de slaapkamer is simpelweg geen aanrader. Vooral de juiste capaciteit en het energieverbruik spelen een grote rol. Wanneer de airco optimaal in staat is om de ruimte te koelen, dan merk je dat aan de energierekening en temperatuur. Wanneer de airco te weinig of te veel vermogen heeft, dan lopen de kosten alleen maar op zonder dat dit veel oplevert qua temperatuur.

Wanneer je weet wat je precies wilt, dan wordt het makkelijker om de juiste airco in Katwijk te vinden. Weet je niet precies wat je wilt, omdat je niet goed weet wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf of woning? Neem dan gewoon eens contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen. Op die manier wordt het maken van een keuze namelijk aanzienlijk makkelijker.

Is er veel onderhoud nodig aan een airco in Katwijk?

Onderhoud verrichten aan een airco in Katwijk is noodzakelijk voor de levensduur en de werking van de airco. We leggen je graag uit welke handelingen regelmatig verricht moeten worden. Het grotere onderhoud nemen we graag van je over. Dit kan je nu al direct regelen met een onderhoudsovereenkomst. Ontstaat er een storing in het systeem, dan staan wij voor je klaar!

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wilt je direct een vrijblijvende offerte voor een airco in Katwijk? Mail dan naar info@vanleeuwenklimaatbeheersing.nl zodat we direct kunnen kijken naar uw eisen en budget en een passende oplossing kunnen vinden.

Wel een airco maar niet die koude wind in je nek?

Ook dat kan! Wij zijn officieel reseller van de Samsung WindFree. Duizenden microgaatjes verspreiden de koude lucht in de kamer, zodat er geen koude windstroom uit de airco komt. 

Wij plaatsen airco zonder de vervelende koude wind.

Airco onderhoud Katwijk.

Met een onderhoudsovereenkomst bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing ben je altijd verzekerd van periodiek onderhoud aan jouw airconditioning in Katwijk.

Waarom onderhoud aan een airco?

Goed en periodiek onderhoud aan een airco zorgt voor een betere werking, een veilige situatie én zorgt voor een langere levensduur van de airconditioning. 

Direct een Onderhoudsovereenkomst afsluiten?

Wil je verzekerd zijn van het beste onderhoud aan jouw airco? Kies dan voor airco onderhoud in Katwijk bij van Leeuwen Klimaatbeheersing. 

Kosten onderhoud airco in Katwijk:

  • Airconditioning onderhoud € 125

    Inclusief 1x binnenunit en 1x buitenunit

  • Extra binnenunit € 75

    Meerprijs per extra binnenunit

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is gevestigd in Rijnsburg. U kunt in de onderstaande plaatsen voor al uw installatie werkzaamheden rondom uw airco bij ons terecht!

Onze diensten:
Wat zeggen onze klanten?
Aardige gozer met verstand van zaken. Prijs/kwaliteit is meer dan goed. Denkt goed mee met de klant (en zijn of haar budget). Kan hem aan iedereen aanbevelen.
Elk jaar komt Davey langs voor het onderhoud van de CV-ketel bij mij thuis. Altijd op tijd, afspraak is afspraak en alles altijd netjes in overleg.
Topservice!
Vorige week 2 airco units geplaatst. Keurig gedaan, snel gewerkt en prima kwaliteitsproducten.

Aanrader dus!!!
Plaats een review!
Officieel reseller:

Online afsluiten.

Direct een onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het onderhoud van jouw installaties?