Airco Oegstgeest

Ben je op zoek naar een airco voor in huis of bedrijfspand? Een heerlijk koele slaapkamer of (thuis)kantoor hoeft niet duur te zijn!

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is dé aircospecialist in Oegstgeest.

Airco plaatsen in Oegstgeest vanaf:

€ 1.950,-

Airco plaatsen Oegstgeest.

Airco in Oegstgeest: wat zijn de mogelijkheden en prijzen?

Bent je op zoek naar airco in Oegstgeest omdat je genoeg hebt van de hete zomerdagen in Nederland? Of zoek je juist naar airconditioning in Oegstgeest omdat je een systeem wilt dat ook verwarmt en de luchtvochtigheid reguleert in de woning of bedrijfspand? De veelzijdigheid van een compleet aircosysteem is reden genoeg om de aanschaf te overwegen. Maar dan moet je wel kiezen voor een systeem dat past bij de inhoud van de ruimtes én dat ook nog eens voldoet aan alle wensen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste airconditioning in Oegstgeest, inclusief de installatie en het onderhoud. Indien gewenst kan je zelfs direct een onderhoudscontract afsluiten, zodat je zeker weet dat je geen omkijken hebt naar jouw airco in Oegstgeest.

Airco in huis of in jouw bedrijfspand?

Een nieuwe airco
in de slaapkamer of op kantoor?

Welke airco in Oegstgeest past bij jou?

Wanneer het gaat om airco in Oegstgeest, net als bij cv-ketels en warmtepompen overigens, dan zijn er tal van merken en modellen die te overwegen zijn. Maar het brede aanbod maakt het doorgaans niet makkelijker. Zeker niet wanneer je niet weet waar je op moet letten. Het is verstandig om te kijken naar de capaciteit en het vermogen van de installatie. Een airco in Oegstgeest met een te laag vermogen, is nooit in staat om de volledige ruimte te verwarmen of te koelen. Kies je airconditioning in Oegstgeest met een te hoog vermogen? Dan zijn de kosten onevenredig hoog, zonder dat je hier voordelen van hebt. Het kiezen van het juiste systeem is dus erg belangrijk.

Als ervaren fullservice bedrijf op het gebied van airconditioning in Oegstgeest weten we exact waar we op moeten letten. We kunnen daardoor altijd de juiste airco vinden voor jouw huis of bedrijfspand. Ook helpen we je graag met de installatie wanneer je eenmaal een airco in Oegstgeest gevonden hebt.

Airconditioning in Oegstgeest voor woningen en bedrijfspanden.

De mogelijkheden op het gebied van airconditioning in Oegstgeest zijn veelzijdig. Je kan tegenwoordig gemakkelijk een installatie vinden voor een kleinere ruimte, maar ook voor enorme kantoorpanden zijn oplossingen op de markt tegenwoordig. Heb je een uitdagend gebouw dat voorzien moet worden van een of meer installaties? Neem dan vooral contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van airco in Oegstgeest kunnen we snel oplossingen vinden.

Direct aan de slag?

Wil je echt werk maken van een airco in Oegstgeest? Neem dan vandaag alvast contact met ons op. Wij voorzien je graag van meer informatie zodat je makkelijker een keuze kunt maken. We kunnen je uiteraard ook voorzien van een vrijblijvende offerte voor airconditioning in Oegstgeest dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Wij helpen je graag verder, zodat ook je kunt genieten van de vele voordelen die airco in Oegstgeest kan bieden.

Wel een airco maar niet die koude wind in je nek?

Ook dat kan! Wij zijn officieel reseller van de Samsung WindFree. Duizenden microgaatjes verspreiden de koude lucht in de kamer, zodat er geen koude windstroom uit de airco komt. 

Wij plaatsen airco zonder de vervelende koude wind.

Airco onderhoud Oegstgeest

Met een onderhoudsovereenkomst bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing ben je altijd verzekerd van periodiek onderhoud aan jouw airconditioning in Oegstgeest. 

Waarom onderhoud aan een airco?

Goed en periodiek onderhoud aan een airco zorgt voor een betere werking, een veilige situatie én zorgt voor een langere levensduur van de airconditioning. 

Direct een Onderhoudsovereenkomst afsluiten?

Wil je verzekerd zijn van het beste onderhoud aan jouw airco? Kies dan voor airco onderhoud in Katwijk bij van Leeuwen Klimaatbeheersing. 

Kosten onderhoud airco in Oegstgeest:

  • Airconditioning onderhoud € 125

    Inclusief 1x binnenunit en 1x buitenunit

  • Extra binnenunit € 75

    Meerprijs per extra binnenunit

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is gevestigd in Rijnsburg. U kunt in de onderstaande plaatsen voor al uw installatie werkzaamheden rondom uw airco bij ons terecht!

Onze diensten:
Wat zeggen onze klanten?
Aardige gozer met verstand van zaken. Prijs/kwaliteit is meer dan goed. Denkt goed mee met de klant (en zijn of haar budget). Kan hem aan iedereen aanbevelen.
Elk jaar komt Davey langs voor het onderhoud van de CV-ketel bij mij thuis. Altijd op tijd, afspraak is afspraak en alles altijd netjes in overleg.
Topservice!
Vorige week 2 airco units geplaatst. Keurig gedaan, snel gewerkt en prima kwaliteitsproducten.

Aanrader dus!!!
Plaats een review!
Officieel reseller:

Online afsluiten.

Direct een onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het onderhoud van jouw installaties?