CV-ketel Katwijk

Een nieuwe CV-ketel nodig? Wij plaatsen een nieuwe CV-ketel voor een vaste prijs.

Uiteraard ben je bij ons ook verzekerd van het beste onderhoud aan de CV-ketel. Sluit hier nu online een Onderhoudsovereenkomst af.

CV-ketel plaatsen in Katwijk vanaf:

€ 1.700,-

CV-ketel Katwijk.

Een cv-ketel in Katwijk kiezen doe je met de juiste informatie. 

Is jouw CV-ketel in Katwijk aan vervanging toe of wil je een nieuwere combiketel omdat de energiekosten op die manier omlaag gebracht kunnen worden? Dan is het belangrijk dat je begint met de juiste informatie. Vooral wanneer je de juiste keuze wilt maken voor jouw huis of bedrijf én de levensduur van het systeem belangrijk is. De juiste CV-ketel vinden, plus de installatie en eventueel zelfs het onderhoud; dat is waar Van Leeuwen Klimaatbeheersing graag bij helpt. We regelen alles van A tot Z!

Een nieuwe CV-ketel.
Een vaste investering en snel terug verdiend.

Is het kiezen van een CV-ketel in Katwijk zo lastig?

Het vinden van ‘een’ CV-ketel is makkelijk. Het vinden van de juiste CV-ketel in Katwijk is een heel ander verhaal. Er moet gekeken worden naar het rendement, het comfort met het oog op hoe snel het water wordt en het type ketel dat er nodig is. Een soloketel is een beetje uit de tijd geraakt, aangezien er tegenwoordig bijna standaard gekozen wordt voor een combiketel die ook het warm water voor de kranen kan leveren.

Vervolgens is het belangrijk dat er gekeken wordt naar het vermogen en de capaciteit. Het is immers wel de bedoeling dat er genoeg warm water geleverd kan worden. En graag bijtijds, zodat je niet constant moet rekenen wanneer je kan douchen of af kunt wassen.

Waarom kiezen voor van Leeuwen Klimaatbeheersing?

Bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing weten we alles over aircosystemen, CV-ketels en warmtepompen. We kennen de markt, de eisen en de mogelijkheden om systemen te installeren voor het optimale resultaat. Aan de hand van jouw eisen kunnen we binnen enkele momenten een selectie maken uit de mogelijkheden die geschikt zijn voor de situatie. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en we geven graag extra informatie, bijvoorbeeld over onderhoud dat je zelf kunt verrichten. Of je kiest natuurlijk voor een volledige Onderhoudsovereenkomst zodat je geen enkel omkijken meer hebt naar je CV-ketel in Katwijk.

Een CV-ketel in Katwijk regelen binnen een mum van tijd.

Bent je op zoek naar een nieuwe CV-ketel in Katwijk of wil je andere aanpassingen laten doen aan jouw CV-installatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste CV-ketel die past bij jouw eisen en budget. We voorzien je van een vrijblijvende offerte op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wil je meer weten of direct een offerte ontvangen? Neem dan eens contact op via info@vanleeuwenklimaatbeheersing.nl.

Niet alleen kunnen we helpen bij het vinden van het juiste systeem, ook de installatie en het onderhoud nemen we graag over. Zo weet je zeker dat je direct gebruik kunt maken van jouw CV-ketel in Katwijk!

CV-ketel onderhoud Katwijk.

Voor een optimaal functionerende CV-ketel is jaarlijks onderhoud het advies. Je kan er ook voor kiezen om één keer in de twee jaar onderhoud te doen. 

Waarom onderhoud aan een CV-ketel?

Regelmatig onderhoud aan een CV-ketel zorgt voor:

  • Een CV-ketel werkt op gas. Zorgen voor een veilige installatie is dus van groot belang voor de veiligheid;
  • Minimale kans op storingen;
  • De CV-ketel wordt helemaal schoongemaakt. Dit zorgt voor een betere verbranding, dat zorgt weer voor lagere stookkosten;
  • Goed onderhoud zorgt er tevens voor dat een CV-ketel langer mee gaat.

Genoeg redenen om een Onderhoudsovereenkomst af te sluiten voor gegarandeerd onderhoud!

Wat kost onderhoud aan een CV-ketel?

  • CV-ketel onderhoud € 150

    Wij doen onderhoud aan alle merken!

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is gevestigd in Rijnsburg. U kunt in de onderstaande plaatsen voor al uw installatie werkzaamheden rondom uw cv-ketel bij ons terecht!

Onze diensten:
Wat zeggen onze klanten?
Aardige gozer met verstand van zaken. Prijs/kwaliteit is meer dan goed. Denkt goed mee met de klant (en zijn of haar budget). Kan hem aan iedereen aanbevelen.
Elk jaar komt Davey langs voor het onderhoud van de CV-ketel bij mij thuis. Altijd op tijd, afspraak is afspraak en alles altijd netjes in overleg.
Topservice!
Vorige week 2 airco units geplaatst. Keurig gedaan, snel gewerkt en prima kwaliteitsproducten.

Aanrader dus!!!
Plaats een review!
Officieel reseller:

Online afsluiten.

Direct een Onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het onderhoud van jouw CV-ketel en andere installaties?

Logo van Leeuwen Klimaatbeheersing wit

Vraag hier een offerte aan!

1

Vul het formulier in.

2

Wij bestuderen de aanvraag en maken een afspraak om langs te komen.

3

Wij versturen de offerte!

Offerteformulier