CV-ketel Noordwijk

CV-ketel in Noordwijk nodig? Schakel de professionals van Van Leeuwen Klimaatbeheersing in!

Uiteraard ben je bij ons ook verzekerd van het beste onderhoud aan de CV-ketel. Sluit hier nu online een Onderhoudsovereenkomst af.

CV-ketel plaatsen in Noordwijk vanaf:

€ 1.700,-

Een nieuwe CV-ketel.

Van Leeuwen Klimaatbeheersing: de CV-ketel specialist in Noordwijk en omstreken.

Een CV-ketel in Noordwijk is een belangrijk element in huis. Het zorgt voor de verwarming – of voor de verwarming plus warm water uit de kranen. Het vinden van de juiste CV-ketel is van groot belang, want een te kleine CV-ketel in Noordwijk zorgt alleen maar voor ergernis. Je wil immers niet dat jouw woning op 19 graden Celsius blijft steken. En je wil al helemaal geen timer moeten zetten om te weten wanneer je gewoon met warm water kan douchen, omdat je nét de afwas gedaan hebt. Van Leeuwen Klimaatbeheersing is de professionele partner die je direct verder kan helpen. Wij hebben verstand van de eisen, de modellen en uiteraard de installatie van elke CV-ketel in Noordwijk. Ongeacht of dit particulier of zakelijk is, want wij hebben altijd een oplossing op maat.

Een nieuwe CV-ketel.
Een vaste investering en snel terug verdiend.

Welke CV-ketel heb je nodig?

Het zoeken naar de juiste CV-ketel kan uitmonden in een compleet doolhof. Niet alleen omdat er verschillende merken zijn, maar ook omdat de inhoud en afmetingen afwijkend zijn en er verschillende types zijn. Een soloketel is een CV-ketel die alleen de verwarming in huis regelt. Combiketels zorgen naast de verwarming ook voor warm water uit de kraan. Waar de soloketel plus een geiser vroeger de standaard was, kiezen de meeste huishoudens nu voor de combiketel.

Ook binnen de combiketels zijn er weer verschillende uitvoeringen. Welk type het beste past bij jouw eisen, is niet zo makkelijk te bepalen. Zeker niet wanneer je ook de aanschaf van een warmtepomp overweegt. Daarom raden we je aan om vooral contact met ons op te nemen. Wij voorzien je graag van een vrijblijvende offerte nadat we weten wat de inhoud van de ruimtes is en welke functie de ruimte vervult. Op die manier kunnen we een aanbod doen voor elke woning en elk bedrijfspand.

Waar moet ik op letten wanneer ik zelf een keuze wil maken?

Wanneer je op zoek gaat naar een CV-ketel in Noordwijk, dan is het belangrijk dat je let op de capaciteit van de CV-ketel. De ketel moet in staat zijn om de woning zonder problemen te verwarmen immers. Standaard wordt 20kW aangeraden voor een woning. Bedrijfspanden hebben een CV-ketel in Noordwijk nodig met een hogere capaciteit. Daarnaast is het altijd goed om te letten op de CW-waarde. Deze waarde geeft aan hoe snel het water warm wordt. Handig wanneer je na jouw partner wil kunnen douchen, of af wilt kunnen wassen nadat er al warm water gebruikt is.

Wilt je meer weten over de mogelijkheden die Van Leeuwen Klimaatbeheersing aanbiedt rond CV-ketels in Noordwijk of wil je direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we direct naar de opties kunnen kijken.

CV-ketel onderhoud.

Voor een optimaal functionerende CV-ketel is jaarlijks onderhoud het advies. Je kan er ook voor kiezen om één keer in de twee jaar onderhoud te doen. 

Waarom onderhoud aan een CV-ketel?

Regelmatig onderhoud aan een CV-ketel zorgt voor:

  • Een CV-ketel werkt op gas. Zorgen voor een veilige installatie is dus van groot belang voor de veiligheid;
  • Minimale kans op storingen;
  • De CV-ketel wordt helemaal schoongemaakt. Dit zorgt voor een betere verbranding, dat zorgt weer voor lagere stookkosten;
  • Goed onderhoud zorgt er tevens voor dat een CV-ketel langer mee gaat.


Genoeg redenen om een Onderhoudsovereenkomst af te sluiten voor gegarandeerd onderhoud!

Wat kost onderhoud aan een CV-ketel?

  • CV-ketel onderhoud € 150

    Wij doen onderhoud aan alle merken!

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is gevestigd in Rijnsburg. U kunt in de onderstaande plaatsen voor al uw installatie werkzaamheden rondom uw cv-ketel bij ons terecht!

Onze diensten:
wat zeggen onze klanten?
Aardige gozer met verstand van zaken. Prijs/kwaliteit is meer dan goed. Denkt goed mee met de klant (en zijn of haar budget). Kan hem aan iedereen aanbevelen.
Elk jaar komt Davey langs voor het onderhoud van de CV-ketel bij mij thuis. Altijd op tijd, afspraak is afspraak en alles altijd netjes in overleg.
Topservice!
Vorige week 2 airco units geplaatst. Keurig gedaan, snel gewerkt en prima kwaliteitsproducten.

Aanrader dus!!!
Plaats een review!
Officieel reseller:

Online afsluiten.

Direct een Onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het onderhoud van jouw CV-ketel en andere installaties?