CV-ketel Oegstgeest

CV-ketel in Oegstgeest nodig? Schakel de professionals van Van Leeuwen Klimaatbeheersing in!

Uiteraard ben je bij ons ook verzekerd van het beste onderhoud aan de CV-ketel. Sluit hier nu online een Onderhoudsovereenkomst af.

CV-ketel plaatsen in Oegstgeest vanaf:

€ 1.700,-

Een nieuwe CV-ketel.

CV-ketel in Oegstgeest; storing, vervanging of reparatie.

Is jouw CV-ketel in Oegstgeest aan vervanging toe of ben je op de markt aan het kijken wat de mogelijkheden zijn wanneer je meer rendement wilt – of juist een hogere CW-waarde omdat het nu te lang duurt voor de CV-ketel in Oegstgeest het water op temperatuur krijgt? Vaak wordt een ketel pas vervangen wanneer deze gebreken vertoont, of wanneer er constant CV-storing in Oegstgeest is. Het kan verstandig zijn om vóór die tijd al eens te kijken naar de mogelijkheden. Zeker wanneer je een oudere ketel hebt en vanaf nu wilt besparen op de maandelijkse stookkosten. Want reken maar dat een oudere ketel een flink deel van de energiekosten bepaalt.

Een nieuwe CV-ketel.
Een vaste investering en snel terug verdiend.

Voordelen van een nieuwe CV-ketel in Oegstgeest.

Nieuwere ketels zijn meestal combiketels, die zorgen voor warm water voor de verwarming van het huis. Ook verzorgen zij het warme water uit de kranen. Bij deze CV-ketels in Oegstgeest is het verstandig om te letten op de CW-waarde, aangezien dit zorgt voor extra comfort. De nieuwere ketels zijn vaak een stuk zuiniger dan de ketels die al jaren oud zijn, mede omdat de techniek verder ontwikkeld is de afgelopen jaren.

Wil je hiervan profiteren? Neem dan eens contact met ons op.

We kijken dan samen naar de huidige ketel en de mogelijkheden om de maandlasten te verlagen. Uiteraard hoeft niet elke CV-ketel in Oegstgeest vervangen te worden, soms is het aanpassen van de instellingen al genoeg om flink te besparen.

Ik heb CV-storing in Oegstgeest, wat nu?

CV-storingen zijn vervelend, omdat dit er altijd voor zorgt dat er geen heet water meer is. Wanneer er geen storingscode aangegeven wordt – of het onderhoudsboekje geen of weinig soelaas biedt rond het oplossen van de storingscode, dan wordt het lastig om hier iets mee te doen. Aangezien alle modellen verschillend zijn en we geen ‘algemene storingshandleiding’ kunnen maken, raden we je vooral aan om contact met ons op te nemen. Is het acuut, bel ons dan op (06) 48 08 13 29 zodat we direct kunnen kijken of we een storingsmonteur tot onze beschikking hebben die jouw verder kan helpen.

Daarom kies je voor de vakman!

Wanneer je een keuze moet maken voor een (nieuwe) CV-ketel in Oegstgeest, dan vliegen de modellen, types en afmetingen je om de oren. Het is fijn dat er veel keuze is, maar een ketel kiezen wordt er aardig lastig van. Zeker wanneer je niet weet waar je op moet letten én je de CV-ketel zelf niet wilt of kunt installeren. Daarom kies je voor Van Leeuwen Klimaatbeheersing. Wanneer we weten wat je wil en wat het budget is, kunnen we je direct van een vrijblijvende offerte op maat voorzien zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn. En uiteraard ben je voor installatie en onderhoud ook aan het juiste adres bij ons.

CV-ketel onderhoud.

Voor een optimaal functionerende CV-ketel is jaarlijks onderhoud het advies. Je kan er ook voor kiezen om één keer in de twee jaar onderhoud te doen. 

Waarom onderhoud aan een CV-ketel?

Regelmatig onderhoud aan een CV-ketel zorgt voor:

  • Een CV-ketel werkt op gas. Zorgen voor een veilige installatie is dus van groot belang voor de veiligheid;
  • Minimale kans op storingen;
  • De CV-ketel wordt helemaal schoongemaakt. Dit zorgt voor een betere verbranding, dat zorgt weer voor lagere stookkosten;
  • Goed onderhoud zorgt er tevens voor dat een CV-ketel langer mee gaat.


Genoeg redenen om een Onderhoudsovereenkomst af te sluiten voor gegarandeerd onderhoud!

Wat kost onderhoud aan een CV-ketel?

  • CV-ketel onderhoud € 150

    Wij doen onderhoud aan alle merken!

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is gevestigd in Rijnsburg. U kunt in de onderstaande plaatsen voor al uw installatie werkzaamheden rondom uw cv-ketel bij ons terecht!

Onze diensten:
Wat zeggen onze klanten?
Aardige gozer met verstand van zaken. Prijs/kwaliteit is meer dan goed. Denkt goed mee met de klant (en zijn of haar budget). Kan hem aan iedereen aanbevelen.
Elk jaar komt Davey langs voor het onderhoud van de CV-ketel bij mij thuis. Altijd op tijd, afspraak is afspraak en alles altijd netjes in overleg.
Topservice!
Vorige week 2 airco units geplaatst. Keurig gedaan, snel gewerkt en prima kwaliteitsproducten.

Aanrader dus!!!
Plaats een review!
Officieel reseller:

Online afsluiten.

Direct een Onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het onderhoud van jouw CV-ketel en andere installaties?