CV-ketel Valkenburg ZH

CV-ketel in Valkenburg ZH nodig? Schakel de professionals van Van Leeuwen Klimaatbeheersing in!

Uiteraard ben je bij ons ook verzekerd van het beste onderhoud aan de CV-ketel. Sluit hier nu online een Onderhoudsovereenkomst af.

CV-ketel plaatsen in Valkenburg ZH vanaf:

€ 1.700,-

Een nieuwe CV-ketel.

Van Leeuwen Klimaatbeheersing: jouw CV-ketelspecialist in Valkenburg ZH en omstreken!

Een CV-ketel in Valkenburg ZH is een vaste waarde in de meeste huizen. Soms is er nog sprake van een soloketel, die alleen de verwarming regelt. In de meeste gevallen gaat het echter om een combiketel, die zowel de verwarmingselementen van warm water voorziet als de kranen in huis. Heb je een CV-storing in Valkenburg ZH en moet dit zo snel mogelijk verholpen worden? Ga dan direct naar onze contactpagina of bel naar 06-48081329 zodat we direct kunnen kijken welke installateur tijd heeft om de CV-storing te verhelpen. Uiteraard ben je bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud of installatie van een nieuw CV-ketel in Valkenburg ZH. Voor zowel zakelijke- als particuliere klanten.

Een nieuwe CV-ketel.
Een vaste investering en snel terug verdiend.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een CV-ketel in Valkenburg ZH?

Ben je op zoek naar een CV-ketel in Valkenburg ZH, maar word je overweldigd door het aanbod op de markt? Dat is geen verrassing. De merken, modellen en soorten CV-ketels vliegen je om de oren zodra je Google opent. En lang niet altijd krijg je de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken. Want hoe belangrijk is die CW-waarde nou eigenlijk en welk vermogen moet een CV-ketel hebben? Voor een huishouden wordt doorgaans 20kW aangeraden. Grotere panden hebben een CV-ketel in Valkenburg ZH nodig met een hoger vermogen, omdat er meer warm water geleverd moet worden.

De CW-waarde is een van de belangrijkste waardes. Deze waarde geeft aan hoe snel het water verwarmd wordt. Zeker wanneer er veel personen in huis wonen en het een combiketel is, is een hoge CW-waarde aan te raden omdat er dan géén problemen zijn tijdens het douchen.

Help, mijn CV-ketel geeft storing in Valkenburg ZH!

Komt er geen warm water uit de kraan of zijn alle elementen in huis ineens koud – terwijl de verwarming wel openstaat? Dan is er waarschijnlijk een CV storing in Valkenburg ZH. Dat is vervelend, zeker wanneer er geen storingscode op de CV-ketel zelf staat. Heb je al in het instructieboekje gekeken en kom je hiermee niet verder? Neem dan contact met ons op. Wij proberen je altijd eerst op afstand te helpen. Lukt dit niet of wil je dat wij direct langskomen? Dan komt er een installateur jouw kant op die het probleem binnen de kortste keren verhelpt.

Regelmatig onderhoud verkleint de kans op stortingen bij jouw CV-ketel. Heb je een Onderhoudsovereenkomst bij ons en heb je toch een CV-storing in Valkenburg ZH? Dan sta je hoog op de prioriteitenlijst en komen we zo snel mogelijk langs om het euvel te verhelpen.

Meer weten over ons aanbod rond CV-ketels in Valkenburg ZH of heb je een storing die verholpen moet worden? Neem dan contact op met Van Leeuwen Klimaatbeheersing zodat we je direct verder kunnen helpen met de juiste informatie en een offerte op maat.

CV-ketel onderhoud.

Voor een optimaal functionerende CV-ketel is jaarlijks onderhoud het advies. Je kan er ook voor kiezen om één keer in de twee jaar onderhoud te doen. 

Waarom onderhoud aan een CV-ketel?

Regelmatig onderhoud aan een CV-ketel zorgt voor:

  • Een CV-ketel werkt op gas. Zorgen voor een veilige installatie is dus van groot belang voor de veiligheid;
  • Minimale kans op storingen;
  • De CV-ketel wordt helemaal schoongemaakt. Dit zorgt voor een betere verbranding, dat zorgt weer voor lagere stookkosten;
  • Goed onderhoud zorgt er tevens voor dat een CV-ketel langer mee gaat.


Genoeg redenen om een Onderhoudsovereenkomst af te sluiten voor gegarandeerd onderhoud!

Wat kost onderhoud aan een CV-ketel?

  • CV-ketel onderhoud € 150

    Wij doen onderhoud aan alle merken!

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is gevestigd in Rijnsburg. U kunt in de onderstaande plaatsen voor al uw installatie werkzaamheden rondom uw cv-ketel bij ons terecht!

Onze diensten:
Wat zeggen onze klanten?
Aardige gozer met verstand van zaken. Prijs/kwaliteit is meer dan goed. Denkt goed mee met de klant (en zijn of haar budget). Kan hem aan iedereen aanbevelen.
Elk jaar komt Davey langs voor het onderhoud van de CV-ketel bij mij thuis. Altijd op tijd, afspraak is afspraak en alles altijd netjes in overleg.
Topservice!
Vorige week 2 airco units geplaatst. Keurig gedaan, snel gewerkt en prima kwaliteitsproducten.

Aanrader dus!!!
Plaats een review!
Officieel reseller:

Online afsluiten.

Direct een Onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het onderhoud van jouw CV-ketel en andere installaties?