Hybride warmtepomp Rijnsburg

Hybride warmtepomp Rijnsburg

Hybride warmtepomp Rijnsburg

Een prachtig project – uitgevoerd door ons nieuwe teamlid Piet – bij één van onze particuliere klanten in Rijnsburg. De vraag van de klant: Verduurzamen en daarbij de gasrekening omlaag brengen en niet in te leveren op kwaliteit. De oplossing van Van Leeuwen Klimaatbeheersing: Een warmtepomp en cv-ketel van REMEHA. 

We hebben het huis van de klant weten te verduurzamen met een hybride lucht/water warmtepomp en een nieuwe CV-ketel. Dit houdt in dat de warmtepomp zorgt voor het merendeel van de warmte. Kan de warmtepomp niet genoeg warmte uit de lucht halen door een te lage buitentemperatuur? Geen probleem. De installatie is zo ingericht dat er automatisch wordt geschakeld naar de nieuwe CV-ketel.

Naast de kostenbesparing op de gasrekening uiteraard ook een mooie verduurzaming van het huis!

De klant heeft na oplevering gekozen voor een onderhoudsabonnement bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing. Door het afsluiten van een onderhoudsabonnement is ook deze klant verzekerd van jaarlijks onderhoud van de installaties én 24/7 hulp bij storingen en calamiteiten!

De subsidie op een warmtepomp is in 2022 gestegen van €1.600 naar €2.400. Ook profiteren? Neem direct contact op.

Hybride warmtepomp Rijnsburg
Hybride warmtepomp Rijnsburg

Wat zeggen onze klanten?

Aardige gozer met verstand van zaken. Prijs/kwaliteit is meer dan goed. Denkt goed mee met de klant (en zijn of haar budget). Kan hem aan iedereen aanbevelen.
Elk jaar komt Davey langs voor het onderhoud van de CV-ketel bij mij thuis. Altijd op tijd, afspraak is afspraak en alles altijd netjes in overleg.
Topservice!
Vorige week 2 airco units geplaatst. Keurig gedaan, snel gewerkt en prima kwaliteitsproducten.

Aanrader dus!!!