Installatiebedrijf

Wij zijn jouw partner op het gebied van verwarming, airco, ventilatie, warmtepompen of onderhoud!
Eerlijk, betrouwbaar én duurzaam bij installatiebedrijf Van Leeuwen Klimaatbeheersing!

Beeldmerk van Leeuwen Klimaatbeheersing
Installatiebedrijf gevestigd in Rijnsburg

Waar zijn wij werkzaam?

We zijn werkzaam in de regio rondom Rijnsburg. U kunt in de onderstaande plaatsen voor al uw installatie werkzaamheden bij ons terecht!

Beeldmerk van Leeuwen Klimaatbeheersing
Van Leeuwen Klimaatbeheersing.

Installatiebedrijf met ruim 13 jaar ervaring!

Als installatiebedrijf gespecialiseerd in klimaattechniek, kunnen wij allerlei installaties voor je plaatsen. Je kunt onder meer cv-ketels en aircosystemen door ons laten plaatsen. Daarnaast verzorgen we ook onderhoud aan bestaande installaties. Uiteraard werken we bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing altijd met gecertificeerde installatietechniek. Als installatiebedrijf streven we ernaar om de duurzaamheid en leefbaarheid in je woning te verbeteren. Met 13 jaar ervaring zijn we in staat om vrijwel iedere vorm van klimaattechniek te installeren.

 

Wil jij een warmtepomp, aircosysteem of cv-ketel door ons laten plaatsen? Vul dan direct ons offerteformulier in. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Lees dan verder!

Van Leeuwen Klimaatbeheersing.

Eerlijk advies van een professioneel installatiebedrijf

Bij installatiebedrijf Van Leeuwen Klimaatbeheersing kun je absoluut zeker zijn van eerlijk advies. Wij blijven ons continu in de nieuwste technieken en ontwikkelingen verdiepen, zodat we altijd de meest duurzame oplossingen kunnen aanbieden. Onze specialisten zijn bovendien altijd in het bezit van de juiste certificaten. Omdat we steeds door blijven leren en blijven verbeteren, zijn we ook in staat om je eerlijk en passend advies te geven.

We kunnen je een advies geven op basis van je wensen en de eigenschappen van je woning. Daarbij geven we je een zo goed mogelijk beeld van de kosten en het rendement op zowel de korte als de lange termijn.
Davey van Leeuwen
Eigenaar

Onze werkzaamheden als installatiebedrijf

Als installatiebedrijf hebben we ons gespecialiseerd in de installatie van apparatuur voor klimaatbeheersing. Wij kunnen je cv-ketel vervangen, bijvoorbeeld als deze stuk is of als je een duurzamer model wilt. Ook verzorgen we de installatie van warmtepompen, airco’s en mechanische ventilatie. Dankzij onze installatietechniek behoudt je woning of bedrijfspand te allen tijde een aangename temperatuur. Omdat we gebruik maken van moderne apparatuur, kunnen we je ook altijd een duurzame oplossing bieden.

VERWARMING

Wilt je een nieuwe CV-ketel? Of is jouw CV-ketel toe aan onderhoud?

AIRCO

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is dé aircospecialist in de regio Valkenburg! Een lekker koel thuiskantoor of slaapkamer?

VENTILATIE

Mechanische ventilatie zorgt voor verse lucht in huis of kantoor. Een goed geventileerde omgeving heeft vele voordelen.

WARMTEPOMPEN

Mee in de verduurzaming? Dan is een warmtepomp de juiste keuze. Heeft u al een warmtepomp? Wij doen ook het onderhoud!

ONDERHOUD

Is jouw CV-ketel, airconditioning, ventilatie of warmtepomp toe aan onderhoud? Wij bieden ook onderhoudsovereenkomsten aan!

Reparaties en onderhoud

Als installatiebedrijf kunnen we uiteraard ook reparaties en onderhoud aan je klimaatbeheersingsapparatuur uitvoeren. Door je apparatuur goed te onderhouden, verbeter je de levensduur en dus ook het rendement. Het is ook mogelijk om een onderhoudsovereenkomst bij ons af te sluiten. Wij zorgen er in dit geval voor dat je apparatuur steeds goed onderhouden is, zodat je van een optimale levensduur profiteert.

Direct online een Onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het onderhoud van alle installaties!
Altijd op zeker!

Onze kwaliteit.

Kies voor een erkend & gecertificeerd installateur!

Kies voor zekerheid. Kies voor een een erkend en gecertificeerd installeur.

Om veilig te kunnen werken, voor de klant, het milieu en onszelf, zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen en erkenningen. 

BEELDMERK-VAN-LEEUWEN-KLIMAATBEHEERSING.png

Een duurzamere woning met Van Leeuwen Klimaatbeheersing

Ondanks dat wij al jaren actief zijn als installatiebedrijf, werkt Van Leeuwen Klimaatbeheersing met moderne en duurzame apparatuur. Zo worden we regelmatig ingeschakeld door bedrijven en particulieren die willen verduurzamen. We kunnen je duurzame alternatieven bieden voor de apparatuur die je al in huis hebt. Daardoor haal je in veel gevallen een hoger rendement, waardoor je nog meer bespaart. Wij helpen je altijd om de meest duurzame oplossing te vinden, ongeacht of je een ruimte wilt koelen, ventileren of verwarmen.

Om je woning te verduurzamen, kunnen we onder meer warmtepompen installeren. Warmtepompen werken niet op gas, maar voornamelijk op stroom. Dat is goedkoper, en in de meeste gevallen ook veel beter voor het milieu. Stroom kan namelijk ook op een groene wijze worden opgewekt

Eerlijk

Wij geven áltijd eerlijk advies. De beste oplossing voor de korte- en langetermijn!

Betaalbaar

Geen dure kantoren en kantoorpersoneel. Maar een professioneel installatiebedrijf die betaalbaar is!

Duurzaam

Wij bieden verschillende duurzame oplossingen voor verwarmen, koelen en ventileren.

Wanneer kies je voor ons installatiebedrijf?

Ons installatiebedrijf is gespecialiseerd in klimaatbeheersing. Wil jij je woning duurzaam kunnen verwarmen? Of wil je jouw kantoorpand efficiënt kunnen koelen tijdens een hittegolf? Dan kunnen wij je een passende oplossing bieden. Niet alleen zorgt een goede klimaatbeheersing voor een aangename werk- of leefomgeving, maar het kan ook de gezondheid bevorderen. Hieronder lees je welke voordelen we je als installatiebedrijf kunnen bieden.

Minder gasverbruik met een warmtepomp of nieuwe cv-ketel

Heb jij ook de wens om je woning te verduurzamen? Steeds meer mensen kiezen ervoor om een warmtepomp te laten installeren. Met een warmtepomp zul je aanzienlijk minder gas gebruiken. Een warmtepomp kan een prijzige investering zijn, maar op den duur zul je deze investering ook weer terugverdienen. Voor de lange termijn kan het dus zeer interessant zijn om ons installatiebedrijf een warmtepomp te laten installeren. Laat je een warmtepomp door een professioneel installatiebedrijf en doe je dit in combinatie met een andere verduurzamende maatregel? Dan kom je als particulier ook in aanmerking voor subsidie.

Is een warmtepomp in jouw geval niet mogelijk of vind je de aanschafprijs te hoog? Dan kunnen wij eventueel ook je oude cv-ketel vervangen met een duurzamere variant. Het rendement van een ouderwetse cv-ketel is over het algemeen een stuk lager dan het rendement van een moderne cv-ketel. Je kunt ons installatiebedrijf dus ook inschakelen als je een nieuwe cv-ketel wilt, om zo alsnog je gasverbruik te verlagen.

Minder gasverbruik met een warmtepomp of nieuwe cv-ketel

Wil je dat het ook in de zomer aangenaam koel blijft in huis? Zonder goede klimaatbeheersing kan het ‘s zomers erg warm worden in huis. Dit kan ten koste gaan van je slaapritme, je energielevel en van je productiviteit op de werkvloer. Als installatiebedrijf kunnen wij een aircosysteem voor je installeren. Met een aircosysteem slaag je erin om je kantoorruimte of woning altijd aangenaam koel te houden.

Een gezond binnenklimaat

Een goede ventilatie is zeer belangrijk. Merk jij dat de ventilatie in je kantoorpand of woning niet goed genoeg geregeld is? Dan kunnen wij als installatiebedrijf een mechanische installatie voor je plaatsen. Op die manier heb je altijd voldoende schone lucht in je woning. Met een mechanische ventilatie wordt je woning niet te warm of te koud.

Neem gerust contact met ons op

Wil jij Van Leeuwen Klimaatbeheersing inschakelen als installatiebedrijf? Dan kun je het aanvraagformulier op onze website invullen om direct een offerte aan te vragen. Omdat we veel aanvragen ontvangen, kan het een tijd duren voordat we je aanvraag in behandeling nemen. Wil je jouw apparatuur door ons laten onderhouden? Dan is het ook mogelijk om een onderhoudsovereenkomst bij ons af te sluiten.

Heb je een vraag over onze dienstverlening of over de apparatuur die wij je kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een Whatsapp-bericht te sturen. Je kunt ons whatsappen en bellen op het onderstaand telefoonnummer.