Installatiebedrijf Katwijk

Wij zijn jouw partner op het gebied van verwarming, airco, ventilatie, warmtepompen of onderhoud!
Eerlijk, betrouwbaar én duurzaam bij installatiebedrijf Van Leeuwen Klimaatbeheersing!

Beeldmerk van Leeuwen Klimaatbeheersing
Van Leeuwen Klimaatbeheersing.

Installatiebedrijf in Katwijk met ruim 13 jaar ervaring!

Ben je op zoek naar een specialist in klimaattechniek en een partij die allerlei installaties voor je kan plaatsen? Denk dan eens aan ons, van hét installatiebedrijf in Katwijk. Zo zijn wij jouw partner als het gaat om het plaatsen van cv-ketels en airco’s. Ook kunnen wij het onderhoud aan bestaande installaties voor jou verzorgen. Kies je voor ons als installatiebedrijf in Katwijk, dan kies je voor een bedrijf dat over alle benodigde certificaten beschikt. Ons streven is om jou een leefbare en duurzame woning aan te bieden. En dat lukt ons vrijwel altijd, niet in de laatste plaats vanwege het feit dat we al ruim dertien jaar ervaring in de branche hebben. Als jij dus een aircosysteem, cv-ketel of een warmtepomp wilt laten plaatsen, denk dan aan ons als installatiebedrijf in Katwijk.

Van Leeuwen Klimaatbeheersing.

Altijd een eerlijk en goed onderbouwd advies

Waar je zeker van bent als je voor ons als installatiebedrijf in Katwijk kiest, is van een eerlijk en onderbouwd advies. Dat kan omdat we ons steeds blijven verdiepen in de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Daardoor weten we altijd wat voor jou nou eigenlijk de meest duurzame oplossing is. Verder weet je zeker dat je bij ons te maken krijgt met specialisten die beschikken over de juiste certificaten. Juist vanwege het feit dat we ons steeds blijven ontwikkelen, zijn we altijd in staat om jou een eerlijk en vooral passend advies te geven. Daarbij gaan we in op de kosten, maar zeker ook op het rendement.
Davey van Leeuwen
Eigenaar

Altijd een aangename temperatuur in jouw huis of bedrijfspand

Wij van het installatiebedrijf in Katwijk zijn gespecialiseerd in het installeren van apparaten voor klimaatbeheersing. Zo kunnen wij bijvoorbeeld prima jouw cv-ketel vervangen, als je huidige ketel defect is of als jij voor een meer duurzame oplossing wilt kiezen. Behalve dat zijn wij als installatiebedrijf in Katwijk ook prima in staat om warmtepompen, airco’s en mechanische ventilatie voor jou te installeren. Kies je voor onze installatietechniek, dan weet je zeker dat er altijd een aangename temperatuur in jouw pand of jouw woning zal zijn. Zeker omdat wij de beschikking hebben over de meest moderne apparatuur, zijn wij in staat om ook jou altijd een duurzame oplossing te bieden.

VERWARMING

Wilt je een nieuwe CV-ketel? Of is jouw CV-ketel toe aan onderhoud?

AIRCO

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is dé aircospecialist in de regio Valkenburg! Een lekker koel thuiskantoor of slaapkamer?

VENTILATIE

Mechanische ventilatie zorgt voor verse lucht in huis of kantoor. Een goed geventileerde omgeving heeft vele voordelen.

WARMTEPOMPEN

Mee in de verduurzaming? Dan is een warmtepomp de juiste keuze. Heeft u al een warmtepomp? Wij doen ook het onderhoud!

ONDERHOUD

Is jouw CV-ketel, airconditioning, ventilatie of warmtepomp toe aan onderhoud? Wij bieden ook onderhoudsovereenkomsten aan!

Ook voor reparaties en voor onderhoud

Natuurlijk kun je ons als installatiebedrijf in Valkenburg ook inschakelen voor reparaties en onderhoud aan klimaatbeheersingsapparatuur. Het is een gegeven dat je de levensduur van de apparatuur verlengt door de apparatuur goed te onderhouden. Daarmee verbeter je meteen ook het rendement. Als installatiebedrijf in Valkenburg bieden wij ook een onderhoudsovereenkomst aan. Kies je hiervoor, dan weet je zeker dat jouw apparatuur steeds goed onderhouden wordt en dat je extra lang plezier gaat beleven aan al jouw apparatuur.

Direct online een Onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het onderhoud van alle installaties!
Altijd op zeker!

Onze kwaliteit.

Kies voor een erkend & gecertificeerd installateur!

Kies voor zekerheid. Kies voor een een erkend en gecertificeerd installeur.

Om veilig te kunnen werken, voor de klant, het milieu en onszelf, zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen en erkenningen. 

BEELDMERK-VAN-LEEUWEN-KLIMAATBEHEERSING.png

Zo scoor je al snel een hoger rendement

Ondanks onze ervaring en het feit dat we al zo lang in de branche actief zijn, werken wij als Installatiebedrijf in Valkenburg altijd met de meest moderne en duurzame apparatuur. Niet voor niets worden we ingeschakeld door bedrijven en particulieren die graag willen verduurzamen. Wij hebben altijd een (beter) alternatief voor de apparatuur die jij nu in jouw woning of bedrijfspand hebt. Vaak kun je zo meteen een hoger rendement maken en kun je dus meteen al besparen. In alle gevallen kunnen wij je hulp bieden bij het vinden van de meest duurzame oplossing; dit als je wilt verwarmen, koelen of wilt ventileren. Dé manier om jouw woning te verduurzamen is het laten installeren van een warmtepomp. Deze warmtepompen werken niet op gas, maar op stroom. Dat is natuurlijk veel goedkoper en vaak ook nog eens veel beter voor het milieu.

Eerlijk

Wij geven áltijd eerlijk advies. De beste oplossing voor de korte- en langetermijn!

Betaalbaar

Geen dure kantoren en kantoorpersoneel. Maar een professioneel installatiebedrijf die betaalbaar is!

Duurzaam

Wij bieden verschillende duurzame oplossingen voor verwarmen, koelen en ventileren.

Specialist op het gebied van klimaatbeheersing

Van Leeuwen Klimaatbeheersing geldt als een specialist op het gebied van klimaatbeheersing. Wij kunnen je helpen als jij jouw huis op een duurzame manier wilt verwarmen, maar ook als je jouw woning of pand wilt kunnen verkoelen als als sprake is van een hittegolf. Goede klimaatbeheersing is erg belangrijk. Je slaapt dan beter en bent overdag vervolgens een stuk productiever.

Steeds meer mensen maken gebruik van een warmtepomp

In Nederland besluiten steeds meer mensen te kiezen voor een warmtepomp. Dat doen ze vooral om minder gas te verbruiken. Uiteraard krijg je dan wel te maken met een investering. Op den duur echter, zul je die investering gemakkelijk terugverdienen. Zeker over de langere termijn bekeken, is kiezen voor een warmtepomp dus erg verstandig. Wat ook aantrekkelijk is, is het feit dat als jij ons een warmtepomp aan laat leggen en je huis op meerdere vlakken laat verduurzamen, je vrijwel altijd kunt rekenen op een subsidie.

Kies voor een nieuwe cv-ketel

Soms is het laten aanleggen van een warmtepomp financieel niet haalbaar of gewoon niet mogelijk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook jouw oude cv-ketel vervangen voor een meer duurzame cv-ketel. Kies je voor een nieuwe cv-ketel, dan zal het rendement in elk geval een stuk hoger liggen. Met een nieuwe cv-ketel ga je bovendien ook minder gas verbruiken. Wil jij het net als zoveel andere mensen aangenaam koel houden in jouw huis? Weet dan dat dit zonder goede klimaatbeheersing vrijwel onmogelijk is. En is het te warm, dan slaap je minder en dat zal de productiviteit de volgende werkdag bepaald niet ten goede komen. Laat je ons een goed aircosysteem aanleggen, dan weet je gewoon zeker dat het altijd aangenaam is in jouw huis of bedrijfspand.

Kies voor mechanische ventilatie in jouw woning

Wat ook erg belangrijk is, is een goede ventilatie. Wij kunnen als specialist prima mechanische ventilatie in jouw huis aanleggen. Door dat te doen, ben je verzekerd van meer dan voldoende schone lucht in jouw huis en weet je bovendien dat het niet snel meer te warm of te koud zal zijn in jouw woning. Wil jij ook gebruik maken van de diensten van hét installatiebedrijf in Katwijk? Vul dan het aanvraagformulier op onze website in en vraag een offerte aan. Vanwege de drukte kan het overigens wel ietsje langer duren voor je een offerte op maat in jouw mailbox hebt. Je kunt ook meteen een onderhoudsovereenkomst met ons afsluiten!

Neem gerust contact met ons op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of over de apparatuur die wij je kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een Whatsapp-bericht te sturen. Je kunt ons whatsappen en bellen op het volgende telefoonnummer: (06) 48 08 13 29.