Installatiebedrijf Noordwijk

Wij zijn jouw partner op het gebied van verwarming, airco, ventilatie, warmtepompen of onderhoud!
Eerlijk, betrouwbaar én duurzaam bij installatiebedrijf Van Leeuwen Klimaatbeheersing!

Beeldmerk van Leeuwen Klimaatbeheersing
Van Leeuwen Klimaatbeheersing.

Installatiebedrijf Noordwijk met ruim 13 jaar ervaring!

Je kunt bij ons terecht voor alles wat met klimaatbeheersing te maken heeft.

Als installatiebedrijf in Noordwijk mag je ons gerust specialist in klimaattechniek noemen. Zo kun je gebruik maken van onze diensten door bijvoorbeeld een nieuwe cv-ketel te laten plaatsen of door te kiezen voor een van onze aircosystemen. Ook kun je bij ons als installatiebedrijf in Noordwijk aankloppen voor het plegen van onderhoud aan bestaande installaties. Wij k zijn uiteraard gecertificeerd en ons streven is om altijd de duurzaamheid en de leefbaarheid in jouw woning of bedrijfspand sterk te verbeteren. We hebben ondertussen ruim dertien jaar ervaring in de branche en voor ons heeft klimaattechniek dan ook geen enkel geheim meer. Mocht je dus de behoefte hebben aan een warmtepomp, een cv-ketel of een aircosysteem, vul dan meteen ons offerteformulier in.

Van Leeuwen Klimaatbeheersing.

Specialist in klimaatbeheersing

Wij van het installatiebedrijf in Noordwijk kunnen prima apparatuur voor klimaatbeheersing bij jou installeren. Zo kunnen wij als installatiebedrijf in Noordwijk jouw cv-ketel vervangen indien deze defect is of als je plannen hebt om jouw huis te verduurzamen. Verder kun je op ons rekenen als je graag een warmtepomp aan wilt laten plaatsen of besloten hebt om een airco of mechanische ventilatie in jouw woning of pand aan te laten leggen. Kies je voor ons als installatiebedrijf in Noordwijk, dan weet je zeker dat er in jouw woning altijd een aangename temperatuur zal heersen. Daarbij maken we gebruik van moderne apparatuur en zijn wij in staat om een duurzame oplossing te bieden.
Davey van Leeuwen
Eigenaar

Al onze diensten voor een goede werk- en leefomgeving

Wij van het installatiebedrijf in Noordwijk noemen ons zelf ook wel een specialist in klimaatbeheersing. Dat wil zeggen dat wij in staat zijn of jouw woning duurzaam te verwarmen en om jouw huis op een efficiënte wijze te koelen als sprake is van een hittegolf. Wij hebben een passende oplossing en kunnen zorgen dat er sprake is van een altijd goede werk- of leefomgeving. Dit is ook veel beter voor de gezondheid.

VERWARMING

Wilt je een nieuwe CV-ketel? Of is jouw CV-ketel toe aan onderhoud?

AIRCO

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is dé aircospecialist in de regio Valkenburg! Een lekker koel thuiskantoor of slaapkamer?

VENTILATIE

Mechanische ventilatie zorgt voor verse lucht in huis of kantoor. Een goed geventileerde omgeving heeft vele voordelen.

WARMTEPOMPEN

Mee in de verduurzaming? Dan is een warmtepomp de juiste keuze. Heeft u al een warmtepomp? Wij doen ook het onderhoud!

ONDERHOUD

Is jouw CV-ketel, airconditioning, ventilatie of warmtepomp toe aan onderhoud? Wij bieden ook onderhoudsovereenkomsten aan!

Voor het onderhouden van jouw apparatuur

Uiteraard zijn wij ook prima in staat om reparaties aan klimaatbeheersingsapparatuur uit te voeren en tekenen we ook al graag voor het onderhoud ervan. Het is bewezen dat door het goed onderhouden van apparatuur, je de levensduur kunt verlengen en daarmee verhoog je dus ook het rendement. Kies je voor onze diensten, dan kun je meteen ook een onderhoudscontract afsluiten. Doe je dat, dan weet je zeker dat de apparatuur in jouw huis of pand steeds in perfecte conditie is.

Direct online een Onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het onderhoud van alle installaties!
Altijd op zeker!

Onze kwaliteit.

Kies voor een erkend & gecertificeerd installateur!

Kies voor zekerheid. Kies voor een een erkend en gecertificeerd installeur.

Om veilig te kunnen werken, voor de klant, het milieu en onszelf, zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen en erkenningen. 

BEELDMERK-VAN-LEEUWEN-KLIMAATBEHEERSING.png

Altijd eerlijk advies

Als je ons als Installatiebedrijf in Noordwijk inschakelt, dan weet je echt zeker dat je altijd een eerlijk advies krijgt. Dat heeft zeker te maken met het feit dat we ons steeds opnieuw blijven verdiepen in de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Daardoor zijn we altijd in staat om ook jou een duurzame oplossing aan te bieden. Verder zijn al onze medewerkers in het bezit van de juiste certificaten. Juist vanwege het feit dat we ons steeds blijven ontwikkelen, zijn we in staat om jou een eerlijk en passend advies te geven. Bij het advies dat we geven zijn uiteraard jouw wensen leidend en houden we rekening met de eigenschappen van jouw huis. We kunnen je bovendien een prima beeld geven van de kosten die je maakt en van het rendement dat je gaat maken.

Eerlijk

Wij geven áltijd eerlijk advies. De beste oplossing voor de korte- en langetermijn!

Betaalbaar

Geen dure kantoren en kantoorpersoneel. Maar een professioneel installatiebedrijf die betaalbaar is!

Duurzaam

Wij bieden verschillende duurzame oplossingen voor verwarmen, koelen en ventileren.

Belang van moderne en duurzame apparatuur

Hoewel we al vele jaren actief zijn in de branche, maken we altijd gebruik van de meest moderne en duurzame apparatuur. Niet voor niets worden we vaker en vaker ingeschakeld door bedrijven en particulieren die graag willen verduurzamen. Wij zijn prima in staat om jou een duurzaam alternatief te bieden voor de apparatuur die jij in jouw woning hebt. Door daarvoor te kiezen, haal je altijd een hoger rendement en zul je dus nog meer besparen. Altijd staan we je bij in het vinden van een duurzame oplossing, dit ongeacht of jij een ruimte wilt ventileren, koelen of verwarmen. Ter verduurzaming van jouw huis, zou je kunnen overwegen een warmtepomp door ons te laten installeren. Deze pompen doen hun werk niet op gas, maar vooral op stroom. Dit is niet alleen voordeliger, maar ook gewoon beter voor het milieu. Je kunt stroom namelijk prima op een groene manier opwekken.

Steeds meer mensen kiezen voor een warmtepomp

Loop jij ook met plannen om jouw huis te verduurzamen? Gelukkig besluiten steeds meer mensen om voor een warmtepomp te kiezen. Kies je hiervoor, dan weet je zeker dat je beduidend minder gas gaat gebruiken. Natuurlijk is de aanschaf van een warmtepomp een forse investering. Kijk je naar de langere termijn, verdien jij die investering zeker terug. Zeker over een langere termijn is het dus altijd interessant om door ons een warmtepomp te laten installeren. Kies je hiervoor en laat je ons ook andere verduurzamende maatregelen uitvoeren dan kun je vaak ook nog eens gebruik maken van allerlei subsidies.

 CV-ketel vervangen en minder gas gebruiken

Mocht een warmtepomp financieel niet haalbaar zijn of gewoon niet mogelijk zijn, dan zou je ons ook in kunnen schakelen voor het vervangen van de cv-ketel. We plaatsen dan een meer duurzame cv-ketel, en dat is vaak een ketel met een veel hoger rendement. Kies je dus voor een nieuwe cv-ketel, dan ben je ook prima in staat om minder gas te verbruiken. Heb jij het graag aangenaam koel in jouw woning in de warme zomermaanden? Dan is klimaatbeheersing erg belangrijk. Is het te warm in jouw huis, dan slaap je vaak minder en dit kan overdag nadrukkelijk ten koste gaan de productiviteit op de werkvloer. Wij van het installatiebedrijf in Noordwijk kunnen prima een aircosysteem voor je aanleggen. Op die manier zal jouw huis en bedrijfspand gewoon aangenaam koel blijven.

Zeker weten dat er voldoende schone lucht in jouw woning komt!

Als installatiebedrijf in Noordwijk weten wij dat goed ventileren enorm belangrijk is. In dat verband kunnen wij prima mechanische ventilatie voor je aanleggen. Dan weet je zeker dat er voldoende schone lucht in jouw woning komt en dat het nooit te warm of te koud in huis zal worden. Wil jij ook gebruik maken van onze diensten? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier op onze website en vraag een offerte aan. Vanwege de drukte zal het iets langer duren voor je een offerte binnen hebt. Ook als jij jouw apparatuur door ons wilt laten onderhouden, is het verstandig om contact met ons op te nemen. Wij bieden je graag een onderhoudscontract aan.

Neem gerust contact met ons op

Heb je een vraag over onze dienstverlening of over de apparatuur die wij je kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Daarnaast is het ook mogelijk om ons een Whatsapp-bericht te sturen. Je kunt ons whatsappen en bellen op het volgende telefoonnummer: (06) 48 08 13 29.