Installatiebedrijf in Valkenburg

Wij zijn jouw partner op het gebied van verwarming, airco, ventilatie, warmtepompen of onderhoud!
Eerlijk, betrouwbaar én duurzaam bij installatiebedrijf Van Leeuwen Klimaatbeheersing!

Beeldmerk van Leeuwen Klimaatbeheersing
Van Leeuwen Klimaatbeheersing.

Installatiebedrijf in Valkenburg met ruim 13 jaar ervaring!

Ben je op zoek naar een installatiebedrijf in Valkenburg dat gespecialiseerd is in klimaattechniek? Dan ben jij bij ons aan het best denkbare adres. Wij als installatiebedrijf in Valkenburg plaatsen onder andere cv-ketels en ook aircosystemen. Ook als er onderhoud plaats moet vinden aan al bestaande installaties, is Van Leeuwen Klimaatbeheersing een prima partner. Wij hebben ruim 13 jaar ervaring en bieden een nette betaalbare prijs.

Uiteraard zijn wij gecertificeerd en ons streven is altijd om jouw woning te verduurzamen en meer leefbaar te maken. Ondertussen hebben we dertien jaar ervaring en daardoor zijn we in staat om welke vorm van klimaattechniek dan ook bij jou te installeren. Ben jij op zoek naar een warmtepomp, een cv-ketel of een aircosysteem? Dan doe je er verstandig aan om ons offerteformulier in te vullen. Wil je weten wat we aan diensten aanbieden, lees dan vooral verder.

Van Leeuwen Klimaatbeheersing.

Als Installatiebedrijf in Valkenburg kunnen wij je prima van dienst zijn

Wij kunnen als installatiebedrijf in Valkenburg ook jou prima van dienst zijn. Onze specialiteit is het installeren van apparatuur voor klimaatbeheersing. Je kunt op ons rekenen als de cv-ketel vervangen moet worden vanwege een defect of wanneer je op zoek bent naar een meer duurzaam model. Verder kun je op ons rekenen als het gaat om de installatie van warmtepompen, mechanische ventilatie en airco’s. Als je een aangename temperatuur in jouw huis of in jouw bedrijfspand wenst, maak dan gebruik van onze installatietechniek. Bij onze werkzaamheden als installatiebedrijf in Valkenburg gebruiken we uiteraard moderne apparatuur waarmee we een duurzame oplossing voor jou creëren.
Davey van Leeuwen
Eigenaar
BEELDMERK-VAN-LEEUWEN-KLIMAATBEHEERSING.png

Kies voor ons en voor de meest duurzame oplossing

Kies je voor ons, dan weet je zeker dat jij altijd een eerlijk advies krijgt. Wij zijn als installatiebedrijf in Valkenburg nooit uitgeleerd en verdiepen ons steeds in de meest moderne technieken en ontwikkelingen. Daarom slagen we er steeds opnieuw in om de meest duurzame oplossing aan jou aan te bieden. Wat verder belangrijk is, is dat onze medewerkers altijd beschikken over de benodigde en vereiste certificaten. Op basis van de specifieke eigenschappen van de woning en jouw wensen, geven we je altijd gedegen advies. Natuurlijk geven we je ook altijd inzicht in de kosten en het rendement op zowel de korte als de lange termijn.

Ook specialist in klimaatbeheersing

Als installatiebedrijf in Valkenburg weten we alles over klimaatbeheersing. Zo kunnen wij je helpen als jij jouw huis graag duurzaam wilt verwarmen of als jij jouw pand op efficiënte wijze wilt koelen als sprake is van een hittegolf. Het is een gegeven dat als je kiest voor een goede klimaatbeheersing, je een zeer aangename werk- of leefomgeving kunt realiseren. Bovendien kan het de gezondheid bevorderen.

Onze diensten

VERWARMING

Wilt je een nieuwe CV-ketel? Of is jouw CV-ketel toe aan onderhoud?

AIRCO

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is dé aircospecialist in de regio Valkenburg! Een lekker koel thuiskantoor of slaapkamer?

VENTILATIE

Mechanische ventilatie zorgt voor verse lucht in huis of kantoor. Een goed geventileerde omgeving heeft vele voordelen.

WARMTEPOMPEN

Mee in de verduurzaming? Dan is een warmtepomp de juiste keuze. Heeft u al een warmtepomp? Wij doen ook het onderhoud!

ONDERHOUD

Is jouw CV-ketel, airconditioning, ventilatie of warmtepomp toe aan onderhoud? Wij bieden ook onderhoudsovereenkomsten aan!

Verleng de levensduur

Ook als je zoekt naar een installatiebedrijf in Valkenburg voor reparaties en onderhoud aan klimaatbeheersingsapparatuur kun je altijd op ons rekenen. Goed onderhoud betekent automatisch dat de levensduur verlengd wordt en dat het rendement verbeterd wordt. Als je verstandig bent, dan sluit je een onderhoudscontract met ons af. Als geen ander zijn wij namelijk in staat om de apparatuur goed te onderhouden.

Direct online een Onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het onderhoud van alle installaties!
Altijd op zeker!

Onze kwaliteit.

Kies voor een erkend & gecertificeerd installateur!

Kies voor zekerheid. Kies voor een een erkend en gecertificeerd installeur.

Om veilig te kunnen werken, voor de klant, het milieu en onszelf, zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen en erkenningen. 

Eerlijk

Wij geven áltijd eerlijk advies. De beste oplossing voor de korte- en langetermijn!

Betaalbaar

Geen dure kantoren en kantoorpersoneel. Maar een professioneel installatiebedrijf die betaalbaar is!

Duurzaam

Wij bieden verschillende duurzame oplossingen voor verwarmen, koelen en ventileren.

Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring

Nee, ouderwets kun je ons vanwege onze jarenlange ervaring beslist niet noemen. Zo werken wij als installatiebedrijf in Valkenburg bijvoorbeeld met moderne en vooral zeer duurzame apparatuur. Bedrijven en particulieren schakelen ons niet zelden in als men wil verduurzamen. In zo goed als alle gevallen kunnen wij jou duurzame alternatieven bieden voor de apparaten die je nu thuis hebt. Het resultaat is dat je vaak een hoger rendement haalt en daardoor kun je meer besparen. Kies je voor ons, dan helpen wij je graag om tot de meest duurzame oplossing te komen. Dit dus ongeacht of je een bepaalde ruimte nou wilt verwarmen, ventileren of koelen.

Verstandig om een warmtepomp te laten installeren

Voor de verduurzaming van jouw huis is het erg verstandig om een warmtepomp te laten installeren. Deze pompen werken niet op gas, maar doen het vooral op stroom. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook veel beter voor het milieu. Je kunt stroom namelijk op een groene wijze opwekken!

De investering verdien je op de langere termijn zeker terug

Gelukkig kiezen steeds meer mensen ervoor om hun woning te verduurzamen. Dat doen ze door een warmtepomp te laten installeren. Kies je voor een warmtepomp, dan ga je zeker veel minder gas verbruiken. Een warmtepomp is vaak een fikse investering. Die investering heb je echter snel terugverdiend. Zeker voor de wat langere termijn is het laten installeren van een warmtepomp dus zeer de moeite waard. Het mooie is verder wel dat als je ons een warmtepomp aan laat leggen en dit combineert met een andere verduurzamende maatregel, je in aanmerking komt voor een subsidie.

Kies voor een moderne cv-ketel

Er zijn meer mogelijkheden. Het kan zo zijn dat je de prijs voor een warmtepomp te hoog vindt of de aanleg ervan in jouw woning simpelweg niet mogelijk is. Laat ons dan de cv-ketel vervangen en kies voor een meer duurzame cv-ketel. In vrijwel alle gevallen ligt het rendement van een oude cv-ketel beduidend lager dan dat van een moderne cv-ketel. Mocht je dus overwegen om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen, doe dan vooral zaken met ons. Ook op die manier kun jij het gasverbruik namelijk sterk reduceren.

Mechanische ventilatie: nooit meer te warm of te koud

Als het in de warme zomermaanden onaangenaam warm is in jouw huis, dan kan dit nadrukkelijk ten koste gaan van bijvoorbeeld jouw slaapritme en kan ook de productiviteit op de werkvloer afnemen. In dergelijke gevallen kunnen wij een aircosysteem voor je aanleggen. Op die manier slaag je er prima in om jouw huis of bedrijfspand gewoon heerlijk koel te houden. Verder is ventilatie buitengewoon belangrijk, en ook dit geldt als een specialiteit voor ons als Installatiebedrijf in Valkenburg. Met een mechanische ventilatie krijg je altijd meer dan genoeg schone lucht in jouw huis. Kies je voor een mechanische ventilatie, dan zal het nooit te warm of te koud meer worden in jouw huis of bedrijfspand.

Neem gerust contact met ons op

Via een handig aanvraagformulier op onze website kun je al snel zaken met ons doen. Soms kan het vanwege de drukte iets langer duren voor we je een offerte op maat aan kunnen bieden. Behalve dat kun je ook een onderhoudscontract met ons als Installatiebedrijf in Valkenburg afsluiten. Is er nog iets onduidelijk over de diensten die we verlenen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij zijn prima telefonisch en per mail te bereiken en je kunt ons bovendien via WhatsApp bereiken.