Van Leeuwen
Installatietechniek

Wij zijn jouw partner op het gebied van verwarming, airco, ventilatie, warmtepompen of onderhoud!
Eerlijk, betrouwbaar én duurzaam bij installatiebedrijf Van Leeuwen Klimaatbeheersing!

Beeldmerk van Leeuwen Klimaatbeheersing
Van Leeuwen Klimaatbeheersing.

13 jaar ervaring in de installatietechniek.

Wil je de klimaatbeheersing in een ruimte verbeteren of een installatie laten onderhouden? Bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing zijn we bedreven in alle aspecten van installatietechniek voor installaties zoals cv-ketels en airco’s. Je kunt van ons vakkundige installatie, nauwkeurig onderhoud en uitstekende service verwachten. We kunnen je voorzien van betaalbare en gecertificeerde installatietechniek. Bovendien kunnen we ervoor zorgen dat de verwarming van uw woning duurzamer wordt en de leefbaarheid ook toeneemt.

Van Leeuwen Klimaatbeheersing.

Wat houdt onze installatietechniek in?

Bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing hebben we al meer dan 13 jaar ervaring in de installatietechniek. We kunnen allerlei apparatuur voor klimaatbeheersing bij je installeren. Is je cv-ketel stuk of wil je de cv-ketel vervangen door een duurzamer model? Wij komen de nieuwe cv-ketel graag installeren. We kunnen ook warmtepompen, airco’s en mechanische ventilatie komen installeren. Al deze apparatuur kan ervoor zorgen dat het klimaat in een ruimte altijd optimaal is. Naast installatie van apparatuur, valt onderhoud ook onder de installatietechniek. Als specialist in installatietechniek kan een nauwkeurige en uitgebreide onderhoudsservice uiteraard niet ontbreken.
Davey van Leeuwen
Eigenaar

Verduurzamen met Van Leeuwen Klimaatbeheersing

Bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing hebben we jarenlange ervaring in de installatietechniek. Dit betekent echter niet dat we in de oude standaarden van duurzaamheid blijven hangen. We hebben te maken met een continue energietransitie. Zo kunnen we gestaag blijven verduurzamen. Wij bieden je daarom ook de mogelijkheid om duurzame alternatieven te laten installeren. Of het nu gaat om koelen, ventileren of verwarmen, wij kunnen je advies geven over de meest duurzame optie. Om deze reden hebben we ons ook verdiept in de installatie en het onderhoud van warmtepompen. Warmtepompen gebruiken hoofdzakelijk stroom om een woning te verwarmen in plaats van een cv-ketel die met behulp van gas verwarmt. Een warmtepomp is vaak duurzamer omdat stroom groen opgewekt kan worden, waar dit bij gas niet het geval is.

VERWARMING

Wilt je een nieuwe CV-ketel? Of is jouw CV-ketel toe aan onderhoud?

AIRCO

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is dé aircospecialist in de regio Valkenburg! Een lekker koel thuiskantoor of slaapkamer?

VENTILATIE

Mechanische ventilatie zorgt voor verse lucht in huis of kantoor. Een goed geventileerde omgeving heeft vele voordelen.

WARMTEPOMPEN

Mee in de verduurzaming? Dan is een warmtepomp de juiste keuze. Heeft u al een warmtepomp? Wij doen ook het onderhoud!

ONDERHOUD

Is jouw CV-ketel, airconditioning, ventilatie of warmtepomp toe aan onderhoud? Wij bieden ook onderhoudsovereenkomsten aan!

Onderhoud aan installaties

Wil je dat we regelmatig langskomen om zorgvuldig onderhoud uit te voeren aan uw installaties? Kies dan voor een onderhoudsovereenkomst met dé expert in installatietechniek.

Direct online een Onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het onderhoud van alle installaties!
Altijd op zeker!

Onze kwaliteit.

Kies voor een erkend & gecertificeerd installateur!

Kies voor zekerheid. Kies voor een een erkend en gecertificeerd installeur.

Om veilig te kunnen werken, voor de klant, het milieu en onszelf, zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen en erkenningen. 

Eerlijk

Wij geven áltijd eerlijk advies. De beste oplossing voor de korte- en langetermijn!

Betaalbaar

Geen dure kantoren en kantoorpersoneel. Maar een professioneel installatiebedrijf die betaalbaar is!

Duurzaam

Wij bieden verschillende duurzame oplossingen voor verwarmen, koelen en ventileren.

Wanneer schakel je ons in als expert in installatietechniek?

Er zijn diverse situaties waarin je Van Leeuwen Klimaatbeheersing in kunt schakelen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je de verwarming van je woning of kantoorpand wilt verduurzamen. Of wanneer je comfortabel wilt kunnen werken of slapen tijdens een hittegolf. Ook kan onze installatietechniek je gezondheid of de gezondheid van je werknemers bevorderen.

Voor de verduurzaming van uw huis

Wil je op een duurzamere manier je woning verwarmen? Dan kun je ervoor kiezen om een warmtepomp te laten installeren. Een warmtepomp vermindert je gasgebruik sterk en gebruikt in plaats van gas, stroom om een ruimte te verwarmen. Hierdoor kun je meer groene stroom gaan gebruiken. Is je woning of kantoorpand niet geschikt voor verwarming middels een warmtepomp? Dan kun je een beroep doen op onze installatietechniek om de meest duurzame cv-ketel te laten installeren. Hoe ouder een cv-ketel is, hoe minder efficiënt deze zal werken. Een oude cv-ketel verbruikt vaak meer gas dan een nieuwer model. Met een nieuwere cv-ketel kun je dus ook je gasverbruik verminderen.

Voor comfortabiliteit in de zomer

Wil je tijdens de hete zomerdagen ook comfortabel kunnen werken in je thuiskantoor? Of wil je op een hete zomernacht ook lekker in slaap kunnen vallen in een koele ruimte? Bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing kunnen we met onze ervaring in installatietechniek, de passende airco voor je woning of kantoor installeren. Afhankelijk van je wensen installeren we een specifiek model, waardoor de ruimte met airconditioning altijd comfortabel is. Wilt u het vermogen van de airconditioning in uw kantoorpand verhogen? Dan kunnen we een aircosysteem installeren dat meer vermogen heeft en dus sterker kan koelen.

Voor gezonde en frisse lucht in je woning

Wil je de lucht in je kantoorpand of in je woning gezonder en frisser maken? Laat dan effectieve mechanische ventilatie installeren. Binnen onze installatietechniek kunnen we een ventilatiesysteem plaatsen waardoor er altijd frisse en schone lucht is binnen. Op deze manier kun je genieten van schone lucht zonder warmte te verliezen in de winter en zonder warmte binnen te halen in de zomer.

Neem gerust contact op met Van Leeuwen Klimaatbeheersing

Wil je gebruik maken van onze expertise in de installatietechniek? We komen graag nieuwe apparatuur installeren of zorgvuldig onderhoud uitvoeren. Je kunt direct een offerte aanvragen voor de installatie van klimaatbeheersing in uw woning of kantoor. Hiervoor kun je eenvoudig het formulier invullen voor de offerteaanvraag.

Wil je geen offerte of een onderhoudsovereenkomst, maar heb je een vraag? Dan kun je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@vanleeuwenklimaatbeheersing.nl. We zijn ook bereikbaar op het telefoonnummer (06) 48 08 13 29 als je ons wilt bellen of een Whatsapp bericht wilt sturen.