Over ons

Van Leeuwen Klimaatbeheersing.

Over ons.

Wij hebben 13 jaar ervaring als installateur. De branche veranderd door de energietransitie erg snel. Uiteraard blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat wij u het beste advies kunnen geven.
Davey van Leeuwen
Eigenaar
Team Van Leeuwen Klimaatbeheersing
Beeldmerk van Leeuwen Klimaatbeheersing
Alles bij dezelfde installateur.

Een installateur met een breed aanbod.

Een comfortabel en gezond binnenklimaat creëren in jouw huis- of zakelijke omgeving? Met meer dan 20 jaar ervaring in de HVAC-wereld en diverse (groot-zakelijke) projecten, weten we precies hoe we jou van dienst kunnen zijn met klimaatoplossingen van hoge kwaliteit.

We combineren onze technische kennis met een persoonlijke aanpak, zodat we snel en naar volle tevredenheid kunnen schakelen. Of het nou gaat om een huis, een kantoor of een bedrijfshal, we hebben altijd een oplossing die past bij de situatie.

Wil je weten hoe we jouw leef- of werkomgeving kunnen verbeteren en kunnen verduurzamen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Eerlijk

Wij geven áltijd eerlijk advies. De beste oplossing voor de korte- en langetermijn!

Betaalbaar

Geen dure kantoren en kantoorpersoneel. Maar een professioneel installatiebedrijf die betaalbaar is!

Duurzaam

Wij bieden verschillende duurzame oplossingen voor verwarmen, koelen en ventileren.

Wat zeggen onze klanten?

Aardige gozer met verstand van zaken. Prijs/kwaliteit is meer dan goed. Denkt goed mee met de klant (en zijn of haar budget). Kan hem aan iedereen aanbevelen.
Elk jaar komt Davey langs voor het onderhoud van de CV-ketel bij mij thuis. Altijd op tijd, afspraak is afspraak en alles altijd netjes in overleg.
Topservice!
Vorige week 2 airco units geplaatst. Keurig gedaan, snel gewerkt en prima kwaliteitsproducten.

Aanrader dus!!!