Ventilatie in Noordwijk

Wil je mechanische ventilatie in huis? Wij zorgen voor een gezond leefklimaat bij jouw thuis of op kantoor.

Ook kun je bij van Leeuwen Klimaatbeheersing terecht voor het onderhoud van jouw bestaande MV-box.

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is dé specialist op het bied van ventilatie in Noordwijk.

Ventilatie vervangen vanaf:

€ 350,-

Mechanische ventilatie vervangen.

Op zoek naar een installatiebedrijf in Noordwijk voor het plaatsen, vervangen en onderhouden van ventilatiesystemen? Van Leeuwen Klimaatbeheersing! 

Is jouw huidige MV-box toe aan vervanging? Wij vervangen een MV-box vanaf 350 euro. Vraag online een offerte aan en wij komen bij u langs om de wensen te bespreken.

Wil je graag ventilatiesystemen plaatsen, vervangen of onderhouden in Noordwijk, maar heb je weinig trek in lange zoektochten, onderhoudsregelingen en lastigheden met het vinden van een installateur voor de mechanische ventilatie in de buurt van Noordwijk? Neem dan eens contact met ons op. Wij zijn experts op het gebied van ventilatie in en rond Noordwijk en helpen je met plezier verder.

Mechanische ventilatie vervangen voor een WTW-systeem.

Wordt je huis of (kantoor)pand geventileerd middels een MV-box? Dan gaat er helaas warme lucht verloren en wordt er (in de winter) koude buitenlucht ingeblazen. Een WTW-unit biedt uitkomst. Deze (nieuwe) vorm van ventileren, verwarmd de koude buitenlucht met de warme lucht van binnen voordat de verse lucht naar binnen wordt geblazen.

MV-box vervangen? Of MV-installatie vervangen voor een WTW-unit?

Onderhoud van MV-box of WTW-unit.

Met een onderhoudsovereenkomst bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing ben je altijd verzekerd van periodiek onderhoud aan jouw ventilatiesysteem. 

Direct een Onderhoudsovereenkomst afsluiten?

Wil je verzekerd zijn van het beste onderhoud aan jouw MV-systeem en/of WTW-unit? Kies dan voor een Onderhoudsovereenkomst bij Van Leeuwen Klimaatbeheersing. 

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is gevestigd in Rijnsburg. U kunt in de onderstaande plaatsen voor al uw installatie werkzaamheden rondom uw ventilatie bij ons terecht!

Onze diensten:
Wat zeggen onze klanten?
Aardige gozer met verstand van zaken. Prijs/kwaliteit is meer dan goed. Denkt goed mee met de klant (en zijn of haar budget). Kan hem aan iedereen aanbevelen.
Elk jaar komt Davey langs voor het onderhoud van de CV-ketel bij mij thuis. Altijd op tijd, afspraak is afspraak en alles altijd netjes in overleg.
Topservice!
Vorige week 2 airco units geplaatst. Keurig gedaan, snel gewerkt en prima kwaliteitsproducten.

Aanrader dus!!!
Plaats een review!
Officieel reseller:

Online afsluiten.

Direct een onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het onderhoud van jouw mechanische ventilatie en andere installaties?