Verwarmingsinstallateur!

Zoek je een betrouwbare verwarmingsinstallateur in de regio Katwijk, Valkenburg, Oegstgeest, Noordwijk of Rijnburg?

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is de verwarmingsinstallateur die je zoekt!

Beeldmerk van Leeuwen Klimaatbeheersing
Gevestigd in Rijnsburg

Waar zijn wij werkzaam?

We zijn werkzaam in de regio rondom Rijnsburg. U kunt in de onderstaande plaatsen voor al uw verwarmingsinstallaties bij ons terecht!

Beeldmerk van Leeuwen Klimaatbeheersing
Van Leeuwen Klimaatbeheersing dé verwarmingsinstallateur.

13 jaar ervaring als verwarmingsinstallateur.

Als erkend verwarmingsinstallateur werken we al ruim dertien jaar in de installatietechniek. In die periode hebben we de branche nadrukkelijk zien veranderen, niet in de laatste plaats vanwege de energietransitie. Hoewel we onze sporen dus al verdiend hebben, kun je ons beslist niet ouderwets noemen. Zo blijven onze specialisten de laatste ontwikkelingen in de branche op de voet volgen. Mede daardoor en dankzij onze ervaring kunnen wij ook jou altijd het beste advies geven.

Van Leeuwen Klimaatbeheersing.

Een betrouwbare en kundige verwarmingsinstallateur

We hebben ondertussen ruim dertien jaar ervaring in de branche. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe en duurzame cv-ketel, moet er onderhoud plaatsvinden aan de cv-ketel of wil jij graag een airconditioning in jouw huis of bedrijfspand? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Hetzelfde geldt als er onderhoud aan de airco gepleegd dient te worden of als jij ook de voordelen onderkent van mechanische ventilatie of het onderhoud van een dergelijke ventilatie. Wil je helemaal verduurzamen? Dan kunnen wij ook prima een warmtepomp bij jou installeren. Daarbij verrichten wij al onze diensten altijd voor een eerlijke prijs.
Davey van Leeuwen
Eigenaar

Met de meest moderne technieken kunnen onze specialisten je voorzien in de onderstaande diensten!

Als zeer betrouwbare en kundige verwarmingsinstallateur kunnen wij ook jou op tal van gebieden prima van dienst zijn. Daarbij verrichten we ons werk in hoofdzaak in de regio Katwijk, Valkenburg, Oegstgeest en Rijnburg. Onze specialisten zijn altijd in de buurt en proberen jou altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn. Zo zijn wij als verwarmingsinstallateur gespecialiseerd in verwarming, airconditioning, ventilatie en zeker ook in warmtepompen. Indien je een verwarming wilt laten plaatsen, zijn onze specialisten je graag van dienst.

VERWARMING

Wilt je een nieuwe CV-ketel? Of is jouw CV-ketel toe aan onderhoud?

AIRCO

Van Leeuwen Klimaatbeheersing is dé aircospecialist in de regio Valkenburg! Een lekker koel thuiskantoor of slaapkamer?

VENTILATIE

Mechanische ventilatie zorgt voor verse lucht in huis of kantoor. Een goed geventileerde omgeving heeft vele voordelen.

WARMTEPOMPEN

Mee in de verduurzaming? Dan is een warmtepomp de juiste keuze. Heeft u al een warmtepomp? Wij doen ook het onderhoud!

ONDERHOUD

Is jouw CV-ketel, airconditioning, ventilatie of warmtepomp toe aan onderhoud? Wij bieden ook onderhoudsovereenkomsten aan!

Sluit ook meteen een onderhoudscontract af

Kies je voor ons als verwarmingsinstallateur, dan is het verstandig om een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Je bent dan verzekerd van periodiek onderhoud. Eventuele gebreken komen daardoor altijd sneller aan het licht en op die manier kun je financiële tegenvallers voorkomen. Uiteraard zijn wij als verwarmingsinstallateur erkend en gecertificeerd. Kies je dus voor onze diensten, dan kies je voor veiligheid. Je kiest dan voor een veilige manier van werken voor zowel de klant, voor onszelf en zeker ook voor het milieu. En zeker dat laatste wordt steeds belangrijker in de wereld waarin we leven.

Direct online een Onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het onderhoud van alle installaties!
Altijd op zeker!

Onze kwaliteit.

Kies voor erkende & gecertificeerde verwarmingsinstallateur!

Kies voor zekerheid. Kies voor een een erkend en gecertificeerde verwarmingsinstallateur.

Om veilig te kunnen werken, voor de klant, het milieu en onszelf, zijn wij in het bezit van alle benodigde certificeringen en erkenningen. 

BEELDMERK-VAN-LEEUWEN-KLIMAATBEHEERSING.png

Als ook jij aandacht wilt schenken aan duurzaamheid

Wil jij echt verduurzamen? Schakel ons als verwarmingsinstallateur dan in en kies voor het laten installeren van een warmtepomp. Moet de cv-ketel vervangen worden en wil je echt duurzaam, dan doe je er verstandig aan om voor een warmtepomp te kiezen. Kies je ervoor om ons als verwarmingsinstallateur een warmtepomp aan te laten leggen, dan ga je beduidend minder stroom gebruiken en gebruik je wat meer stroom. Per saldo betekent dit een fikse besparing op maand- en jaarbasis. Inderdaad, een warmtepomp is voor iedereen best een investering. Door het lagere gasverbruik, kun je ook deze investering echter al snel terugverdienen. Bovendien is het laten aanleggen van een warmtepomp gewoon beter voor het milieu. Dit omdat een warmtepomp ook aangedreven kan worden met groene stroom.

Eerlijk

Wij geven áltijd eerlijk advies. De beste oplossing voor de korte- en langetermijn!

Betaalbaar

Geen dure kantoren en kantoorpersoneel. Maar een professioneel installatiebedrijf die betaalbaar is!

Duurzaam

Wij bieden verschillende duurzame oplossingen voor verwarmen, koelen en ventileren.

Wij geven altijd een eerlijk en passend advies

Nog een goede reden om voor ons als verwarmingsinstallateur te kiezen is wel het feit dat wij altijd eerlijk advies geven. Samen met jou zoeken we steeds naar de voor jou beste oplossing. Omdat onze overheadkosten aan de lage kant zijn en bij ons geen sprake is van dure kantoren en kantoorpersoneel, kunnen wij al onze diensten tegen een scherpe prijs aanbieden. Zo ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Flink besparen op de energierekening
Vooral het maatwerk dat wij kunnen bieden en het eerlijke advies dat je bij ons krijgt, spreekt onze klanten aan. Wil jij bijvoorbeeld graag verduurzamen, maar ben je niet in de gelegenheid om meteen een nieuwe warmtepomp te laten installeren? Laat ons dan jouw huidige cv-ketel vernieuwen. Ook op die manier kun je prima verduurzamen en ook zo kun je flink besparen op de energierekening. En zo zullen wij als verwarmingsinstallateur samen met jou altijd zoeken naar een oplossing die goed op jouw situatie aansluit.
Ben jij toe aan een nieuwe cv-ketel?

Als verwarmingsinstallateur weten we alles van de cv-ketel. Ben jij toe aan een nieuwe cv-ketel, dan kunnen wij samen met jou zoeken naar een duurzame oplossing in de vorm van een moderne cv-ketel. Met een moderne cv-ketel zul je al snel minder gas gaan verbruiken en dat levert je dus een behoorlijk lagere energierekening op. Dat maakt dat de investering zeer de moeite waard is en dat je die investering dus al snel terugverdiend hebt.

Voor een aangename temperatuur in jouw huis of bedrijfspand

Ben jij iemand die zweert bij een aangename temperatuur in jouw woning of in jouw bedrijfspand? Laat ons als verwarmingsinstallateur dan een airco aanleggen. Op die manier houd jij het steeds heerlijk koel op jouw werk en thuis. Daardoor ga je beter slapen en daardoor zullen de zomernachten niet ten koste gaan van jouw productiviteit op de werkvloer de volgende dag. Voor een goed binnenklimaat kan ook de ventilatie erg belangrijk zijn. Als verwarmingsinstallateur zijn wij ook al gespecialiseerd in de aanleg van mechanische ventilatie. Laat je onze specialisten hun werk doen, dan weet je zeker dat er altijd meer dan voldoende verse lucht in jouw huis of bedrijfspand binnenkomt. Dit is per saldo ook weer beter voor jouw eigen gezondheid. Ook woont en werkt het gewoon een stuk plezieriger.

Neem voor een scherpe offerte snel contact met ons op

Ben jij geïnteresseerd in een van onze diensten als verwarmingsinstallateur? Neem dan via de website contact met ons op. Je kunt dan altijd rekenen op een scherpe offerte. Ook voor het afsluiten van een onderhoudscontract kun je via onze website contact opnemen, zoals we ook gewoon via WhatsApp bereikbaar zijn. Dit om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.